• Obecnie brak na stanie
Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
  • Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia
Kod produktu: a2073347366016
Sans Sucre

Sans Sucre Brownie Mleczna Czekolada ze Stewią - mix do ciasta bez cukru

Data ważności: 27.12.2023Obecnie brak na stanie

Mieszanka do wypieku brownie z mleczną czekoladą nie zawiera tłuszczu ani dodatku cukru - słodzone stewią ciasto

ma intensywnie czekoladowy smak i naturalną słodycz, jest wilgotne i aromatyczne choć zawera minimaną ilość tłuszczu i cukru.

26,99 zł netto

28,34 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 227 g; 12.48zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak czekolada mleczna – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

To, że dbasz o siebie i chcesz jeść zdorowo nie oznacza, że musisz rezygnować ze słodkich deserów. Sięgnij po bezcukrowy, beztłuszczowy mix Sans Sucre do przygotowania brownie i przekonaj się, że przygotowanie lekkiego ciasta czekoladowego zajmie ci niewiele ponad 30 minut.

Mieszanki Sans Sucre stworzono z myślą o tych, którzy ograiczają ilość cukru, tłuszczu, cholesterolu i kalorii w swojej diecie - dzięki temu kawałek czekoladowego ciasta ma zaledwie 120kcal, zawiera mniej niż 1g cukru i tylko 3g tłuszczu.

 

Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku ciasta czekoladoego bez dodatku cukru słodzona stewią

Waga netto: 227g (waga gotowego wypieku ok 330g)

SkładWzbogacona witaminami mąka pszenna (mąka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy) sorbitol, maltodekstryna, kakao alkalizowane, białko jaja w proszku, lecytyna {lecytyna sojowa, mleko odtłuszczone , maltodekstryna}, wodorowęglan sodowy, fosforan monowapniowy, naturalny aromat, ekstrakt stewii (rebiana).

Alergeny: mleko, jaja, gluten, soja.

Produkt odpowiedni dla wegetarian.

Produkt odpowiedni dla diabetyków wyłącznie po konsultacji z lekarzem prowadzącym.

Wartości odżywcze na 1 kawałek gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/8 ciasta): 120 kcal, 3,25g tłuszcze (w tym 0,4g tłuszcze nasycone), 23g  węglowodany (w tym <1g błonnik, <1g cukru, 8g poliole), 2g białka, 55mg sodu.

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przygotowanie: 

1. Potrzebne będą: 1/3 szklanki wody, 2 łyżki oleju roślinnego . 
2. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
3. Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
4. Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką brownie.
5. Rozłóż masę równomiernie w formie.
6. Piecz 25 do 30 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta. 
7. Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.

 

Wartości Odżywcze

Porcja 41g

Wartości odżywcze w:
Porcja 41g
100g
Kalorie
120.00
292.68
kJ
502.80
1,226.34
Tłuszcze, w tym
3.25
7.93
tłuszcze nasycone
0.40
0.98
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym
23.00
56.10
cukry
0.50
1.22
poliole
8.00
19.51
skrobie
Białko
2.00
4.88
Błonnik
0.50
1.22
Erytrytol
Sód
55.00
134.15
(ekwiwalent soli)
137.50
335.37
Uwagi

Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku ciasta czekoladoego bez dodatku cukru słodzona stewią

Waga netto: 227g (waga gotowego wypieku ok 330g)

SkładWzbogacona witaminami mąka pszenna (mąka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy) substancja słodząca sorbitol, maltodekstryna, kakao alkalizowane, białko jaja w proszku, lecytyna {lecytyna sojowa, mleko odtłuszczone , maltodekstryna}, wodorowęglan sodowy, fosforan monowapniowy, naturalny aromat, substancja słodząca ekstrakt stewii (rebiana).

Alergeny: mleko, jaja, gluten, soja.

Produkt odpowiedni dla wegetarian.

Produkt odpowiedni dla diabetyków wyłącznie po konsultacji z lekarzem prowadzącym.

Wartości odżywcze na 1 kawałek gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/8 ciasta): 120 kcal, 3,25g tłuszcze (w tym 0,4g tłuszcze nasycone), 23g  węglowodany (w tym <1g błonnik, <1g cukru, 8g poliole), 2g białka, 55mg sodu.

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przygotowanie: 

  1. Potrzebne będą: 1/3 szklanki wody, 2 łyżki oleju roślinnego . 
  2. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
  3. Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
  4. Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką blondie.
  5. Rozłóż masę równomiernie w formie.
  6. Piecz 25 do 30 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta. 
  7. Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.