Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Sans Sucre Brownie Mleczna Czekolada ze Stewią - mix do ciasta bez cukru
To, że dbasz o siebie i chcesz jeść zdorowo nie oznacza, że musisz rezygnować ze słodkich deserów. Sięgnij po bezcukrowy, beztłuszczowy mix Sans Sucre do przygotowania brownie i przekonaj się, że przygotowanie lekkiego ciasta czekoladowego zajmie ci niewiele ponad 30 minut.
Mieszanki Sans Sucre stworzono z myślą o tych, którzy ograiczają ilość cukru, tłuszczu, cholesterolu i kalorii w swojej diecie - dzięki temu kawałek czekoladowego ciasta ma zaledwie 120kcal, zawiera mniej niż 1g cukru i tylko 3g tłuszczu.
Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku ciasta czekoladoego bez dodatku cukru słodzona stewią
Waga netto: 227g (waga gotowego wypieku ok 330g)
Skład: Wzbogacona witaminami mąka pszenna (mąka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy) sorbitol, maltodekstryna, kakao alkalizowane, białko jaja w proszku, lecytyna {lecytyna sojowa, mleko odtłuszczone , maltodekstryna}, wodorowęglan sodowy, fosforan monowapniowy, naturalny aromat, ekstrakt stewii (rebiana).
Alergeny: mleko, jaja, gluten, soja.
Produkt odpowiedni dla wegetarian.
Produkt odpowiedni dla diabetyków wyłącznie po konsultacji z lekarzem prowadzącym.
Wartości odżywcze na 1 kawałek gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/8 ciasta): 120 kcal, 3,25g tłuszcze (w tym 0,4g tłuszcze nasycone), 23g węglowodany (w tym <1g błonnik, <1g cukru, 8g poliole), 2g białka, 55mg sodu.
Producent: Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska
Przygotowanie:
1. Potrzebne będą: 1/3 szklanki wody, 2 łyżki oleju roślinnego .
2. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
3. Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
4. Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką brownie.
5. Rozłóż masę równomiernie w formie.
6. Piecz 25 do 30 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta.
7. Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Sans Sucre No Sugar Added Milk Chocolate Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku ciasta czekoladoego bez dodatku cukru słodzona stewią
Waga netto: 227g (waga gotowego wypieku ok 330g)
Skład: Wzbogacona witaminami mąka pszenna (mąka pszenna, niacyna, zredukowane żelazo, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy) substancja słodząca sorbitol, maltodekstryna, kakao alkalizowane, białko jaja w proszku, lecytyna {lecytyna sojowa, mleko odtłuszczone , maltodekstryna}, wodorowęglan sodowy, fosforan monowapniowy, naturalny aromat, substancja słodząca ekstrakt stewii (rebiana).
Alergeny: mleko, jaja, gluten, soja.
Produkt odpowiedni dla wegetarian.
Produkt odpowiedni dla diabetyków wyłącznie po konsultacji z lekarzem prowadzącym.
Wartości odżywcze na 1 kawałek gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/8 ciasta): 120 kcal, 3,25g tłuszcze (w tym 0,4g tłuszcze nasycone), 23g węglowodany (w tym <1g błonnik, <1g cukru, 8g poliole), 2g białka, 55mg sodu.
Producent: Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska
Przygotowanie:
- Potrzebne będą: 1/3 szklanki wody, 2 łyżki oleju roślinnego .
- Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
- Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
- Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką blondie.
- Rozłóż masę równomiernie w formie.
- Piecz 25 do 30 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta.
- Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.