• Obecnie brak na stanie
Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
  • Musclepharm Protein Cookie Birthday Cake
Kod produktu: e1810002500190
Muscle Pharm

MusclePharm Protein Cookie Birthday Cake - ciastko proteinowe

Obecnie brak na stanie

Pełne smaku, bezwstydnie pyszne ciastka Muscle Pharm - słodkie wnętrze, grua warstwa polewy, mnóstwo intensywnego smaku. Krągłe ciacho z bogatą posypką idealnie zaspokaja ochotę na słodycze dostarczając przy okazji 16g białka w zaledwie 210kcal.

8,71 zł netto

9,15 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 52 g; 17.60zł/100g

Główny smak: Smak cookie dough – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak orzech ziemny – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak birthday cake – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

MusclePharm Combat Cookie to starannie skomponowany skład, bogactwo smaku i dodatków, perfekcyjnie wyważona słodycz i 16g białka w 220kcal - ciastka MusclePharm robią dobrą robotę: zaspokajają ochotę na słodkości i pasują w ograniczenia nawet restrykcyjnej diety.

Bo każdy dzień to #CheatDay

MusclePharm Combat Cookie Birthday Cake to wybór dla wielbicieli tego co słodkie, słodsze i najsłodsze, bo słodka kremowa słodycz wypływa z każdego kęsa, każdy gryz zachwyca, sprawiając, że masz ochotę delektować się nim jak najdłużej, zanim wgryziesz się po raz kolejny w to solidne ciacho. Ciacho pokrywa grubaśna warstwa waniliowo-śmietankowej polewy usiana słodkimi drobinkami lukru o smaku owoców, których jest tak dużo, że ledwo można przez nie dostrzec kolor śnieżnobiałej polewy, zaś wnętrze ciastka to miękka, ciasteczkowa masa, która jest ucieleśnieniem najsłodszych deserowych smaków: śmietankowego kremu, waniliowego biszkopta i morza tortowej słodyczy

Wartości Odżywcze

Porcja 52g

Wartości odżywcze w:
Porcja 52g
100g
Kalorie
210.00
403.85
kJ
879.90
1,692.12
Tłuszcze, w tym
8.00
15.38
tłuszcze nasycone
5.00
9.62
Węglowodany, w tym
17.00
32.69
cukry
7.00
13.46
Błonnik
3.00
5.77
Białko
16.00
30.77
Sól
1.13
2.16

MusclePharm Combat Protein Cookie Birthday Cake - proteinowe ciastko o smaku tortu z kremem w polewie o smaku waniliowym z kolorową lukrową posypką, zawiera cukier i substancje słodzące

Masa netto: 52g

Składniki: mieszanka białkowa (izolat białka serwatkowego (mleko), koncentrat białka serwatkowego (mleko)) oleje roślinne (palmowy, z nasion palmy, sojowy) regulator wilgotności gliceryna roślinna, izolat białka sojowego, cukier, błonnik z korzenia cykorii, woda, mąka z brązowego ryżu, otręby kukurydziane, syrop kukurydziany, aromat naturalny, skrobia kukurydziana, sól, substancja słodząca maltitol, substancja spulchniająca soda oczyszczona, stabilizator mono- i di- glicerydy kwasów tłuszczowych, beta karoten, palmitynian witaminy A, substancja konserwująca sorbinian potasu, emulgator lecytyna sojowa, naturalne barwniki (ekstrakty warzyw i owoców, kurkuma, papryka, burak, annatto, otręby brązowego ryżu) emulgator lecytyna słonecznikowa, migdały, orzechy ziemne, substancja słodząca sukraloza.

Alergeny: zawiera mleko, soję, migdały, orzechy ziemne; może zawierać mleko, soję, pszenicę, orzechy, w tym orzeszki ziemne, ryby i jajka. 

Wartości odżywcze w 1 ciastku: wartość energetyczna 879kJ / 210kcal, tłuszcze 8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5g), węglowodany 17g (w tym cukry 7g, poliole 1g), błonnik 3g, białko 16g, sól 1,12g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1692kJ / 403kcal, tłuszcze 15g,4 (w tym kwasy tłuszcze nasycone 9,6g), węglowodany 32,7g (w tym cukry 13,46g, poliole 7.7g), błonnik 5,7g, białko 30,8g, sól 1.92g

Producent: Wyprodukowano w USA dla Muscle Pharm Corp. 4721 Ironton St. Bldg. A, Denver, CO 80239 SA

Importer: Guiltfre.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 9°C-18°C.