Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Kodiak Cakes Protein Chocolate Fudge Brownie Mix - mieszanka do ciasta czekoladowego z dodatkiem białka
Kodiak Cakes Chocolate Fudge Brownie Mix to gotowa mieszanka do czekoladowego brownie Kodiak Protein Packed zawiera tylko naturalne składniki i została wzbogacona białkiem (aż 20%!). Z Kodiak cakes z łatwością przygotujesz pyszne, piękne aromatyczne i równo wyrośnięte, wilgotne, czekoladowe ciasto.
Nie ma pyszniejszego sposobu na dodanie do codziennej diety porządnej porcji białka niż białkowe brownie jedzone na śniadanie. Mieszanki Kodiak należą do ulubionych produktów amerykańskich fit-blogerów, którzy pokochali je za smak, naturalny skład, wydajność i niezawodność - dzięki starannie opracowanej recepturze przepisy Kodiak udają się zawsze i każdemu i są idealnie puszyste. Składniki mieszanek Kodiak dobrane są tak, by ciasta i mufiny były idealnie puszyste, delikatne i pyszne - jeśli patrząc na zdjęcia blogerów zazdrościsz im złocistych, puchatych naleśników, sięgnij po mieszankę Kodiak Cakes i przekonaj się, że też możesz takie wyczarować!
Pełnowartościowy skład Kodiak Cakes to idealny początek dnia - sycące, naturalne składniki takie jak pełne ziarna, owies, porcja białka i błonnika.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Kodiak Cakes Protein Packed Chocolate Fudge Brownie Mix - gotowa mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, wzbogacona białkiem
Waga netto: 0,42kg
Składniki: cukier trzcinowy, czekolada półsłodka (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, dekstroza, emulgator lecytyna słonecznikowa), izolat białka pszenicznego, kakao, 100% pełnoziarnista mąka pszenna, koncentrat białka serwatkowego (mleko), 100% pełnoziarnista mąka owsiana, koncentrat białek mleka, aromat naturalny, sól morska, proszek do pieczenia (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia kukurydziana, fosforan monowapniowy).
Alergeny: mleko, gluten, owies; może zawierać soję, jaja, orzechy ziemne i inne orzechy.
Wartości odżywcze w 100g suchej masy produktu: wartość energetyczna 400,0kcal/1676,0kJ, tłuszcze 7,1g (w tym tłuszcze nasycone 4,2g), węglowodany 62,8g (w tym cukry 51,4g), błonnik 5,7g, białko 20,0g, sól 0,6g
Producent: Wyprodukowano w Stanach Zjednoczonych dla Baker Millsⓒ, Park City, UT 84098, USA
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przygotowanie:
Przygotuj dodatkowo: 2 jajka lub ich wegańskie odpowiedniki, 115g masła, 2 łyżki oleju, 2 łyżki wody. Wskazówka: w wersji light masło lub jego część można zastąpić jogurtem, musem z jabłek albo puree z dyni.
Rozgrzej piekarnik do 175°C
Zmieszaj zawartość opakowania i wszystkie pozostałe składnik ręcznie w misce
Wylej masę do silikonowej lub natłuszczonej blaszki o wymiarach 24cm x 24cm, piecz 22-24 minuty aż patyczek wetknięty w ciasto będzie tylko lekko wilgotny (czyli nie 'do suchego patyczka'!)