Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Simply Keto Lower-Carb Bagel Mix - mieszanka do keto bajgli sezamowych bez glutenu 1,5g węglowodanów
Simply Keto Lower-Carb Bagel Mix to kompletna (wymaga dodania tylko wody i octu) mieszanka do wypieku bezglutenowych, niskowęglowodanowych bajgli z sezamem - nie wymaga dodawania oleju, jajek ani żadnych innych składników, do rozrobienia ciasta nie potrzeba nawet miksera a do pieczenia nie jest potrzebna forma.
Bezglutenowe bajgle z keto mieszanki Simply Keto Lower-Carb Bagel Mix zawierają niezwykle mało węglowodanów - zaledwie 1,5g na 100g.
Upiecz swoje własne niskowęglowodanowe bajgle i delektuj się smakiem niskokalorycznego pieczywa.
Simply Keto Lower-Carb Bagel Mix - kluczowe informacje o mieszance do wypieku keto bajgli bez glutenu
- prosta w użyciu
- wymaga dodania tylko wody i octu
- bez soi i glutenu
- mniej niż 2g węglowodanów w 100g gotowego pieczywa
- odpowiednia dla diety ketogenicznej
- nie wymaga wyrastania
- bogate źródło błonnika
- bardzo wysoka zawartość białka o dobrym profilu aminokwasowym
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Simply Keto Lower-Carb Bagel Mix - begzlutenowa mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowych bajgli
Masa netto: 335g
Składniki: całe jaja w proszku, mąka kokosowa, mąka sezamowa, mąka lniana, ziarna słonecznika, sól
Alergeny: jaja, sezam; może zawierać sezam, mleko i jego pochodne oraz orzechy, nasiona i łupiny lub ich fragmenty
Wartości odżywcze w 100g gotowego wypieku wg przepisu na opakowaniu: wartość energetyczna 164,0kcal/682,0kJ, tłuszcze 9,1g (w tym tłuszcze nasycone 1,5g), węglowodany 1,5g (w tym cukry 0,9g), białko 14,6g, sól 1,4g
Producent: wyprodukowano w Niemczech przez My Simply Keto GmbH
Importer: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed światłem.
Przygotowanie pieczywa:
- Wsyp zawartość opakowania do miski, dodaj 20ml octu jabłkowego i 420ml wody
- zagniataj ciasto rękami do utworzenia jednolitej, klejącej masy
- zwilżonymi dłońmi uformuj 6 równych kulek ciasta, każdą ułóż w kształt bajgla
- piecz BEZ FORMY (ważne!) w 175C przez 40 minut, lub 50 minut jeśli nie używasz termoobiegu
- Odstaw wypieki do całkowitego wystygnięcia i pokrój dopiero gdy osiągną temperaturę pokojową