Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Simply Keto Lower Carb Keto Brötchen - bezglutenowa miesznka na keto bułki 1,4g węglowodanów
Simply Keto Lower Carb Keto Brötchen to kompletna (wymaga dodania tylko wody i octu) mieszanka do wypieku bezglutenowych, niskowęglowodanowych bułeczek - nie wymaga dodawania oleju, jajek ani żadnych innych składników, do rozrobienia ciasta nie potrzeba nawet miksera a do pieczenia nie jest potrzebna for.
Bułeczki z keto mieszanki Simply Keto Lower Carb Keto Brötchen zawierają niezwykle mało węglowodanów - zaledwie 1,5g na 100g.
Upiecz swój własny niskowęglowodanowy chleb lub bułeczki i delektuj się smakiem niskokalorycznego pieczywa.
Simply Keto Lower Carb Keto Brötchen - kluczowe informacje o mieszance do wypieku keto bułeczek bez glutenu
- prosta w użyciu
- wymaga dodania tylko wody i octu
- bez soi i glutenu
- mniej niż 2g węglowodanów w 100g gotowego pieczywa
- odpowiednia dla diety ketogenicznej
- nie wymaga wyrastania
- bogate źródło błonnika
- bardzo wysoka zawartość białka o dobrym profilu aminokwasowym
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Simply Keto Lower Carb Keto Brötchen - begzlutenowa mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowych bułek
Masa netto: 340g
Składniki: całe jaja w proszku, mąka kokosowa, mąka lniana, łuski psyllium, siemię lniane, nasiona słonecznika, sól.
Alergeny: jaja; może zawierać sezam, mleko i jego pochodne oraz orzechy, nasiona i łupiny lub ich fragmenty
Wartości odżywcze w 100g gotowego wypieku wg przepisu na opakowaniu: wartość energetyczna 143,0kcal/597,0kJ, tłuszcze 9,8g (w tym tłuszcze nasycone 1,6g), węglowodany 1,4g (w tym cukry 0,9g), białko 8,8g, sól 1,5g
Producent: wyprodukowano w Niemczech przez My Simply Keto GmbH
Importer: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed światłem.
Przygotowanie pieczywa:
- Wsyp zawartość opakowania do miski, dodaj 30ml octu jabłkowego i 550ml gorącej wody
- zagniataj ciasto rękami do utworzenia jednolitej, klejącej masy
- zwilżonymi dłońmi uformuj 6 bułek równej wielkości i natnij je na 0,5cm z wierzchu
- piecz BEZ FORMY (ważne!) w 175C przez 45 minut, lub 65 minut jeśli nie używasz termoobiegu
- Odstaw wypieki do całkowitego wystygnięcia i pokrój dopiero gdy osiągną temperaturę pokojową