• Obecnie brak na stanie
Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
  • Omlette aux herbes de provence
Kod produktu: a43770000832747
DIETImeal PRO

Dieti Meal Ziołowy omlet proteinowy 18g białka & 1g węglowodanów

Data ważności: 31.03.2026Obecnie brak na stanie

Aromatyczny, ziołowy omlet o chrupiących brzegach zapewnia uczucie sytości na długie godziny. Jedna porcja to tylko 112kcal, i 1g węglowodanów, a przy tym aż 18g białka! Intensywnie trenujesz? Odchudzasz się? Omlet DIETImeal PRO to idealne śniadanie dla Ciebie!

6,24 zł netto

6,74 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 28 g; 24.07zł/100g

Główny smak: Smak zioła – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Wymieszaj zawartość saszetki z wodą, podgrzej na patelni - po minucie zachwycisz się smakiem pysznego ziołowego omletu z ziołami prowansalskimi i natką pietruszki. Porcja doda Ci energii i na długie godziny zaspokoi głód. Doskonale skomponowany i zbilansowany skład wysokobiałkowego omletu to minimalna ilość kalorii i maksymalne uczucie sytości. Posyp kawalkami szynki i polej sosem Alfredo Walden Farms - możliwości jest nieskończenie wiele i wszystko zależy od Twojej fantazji!

Jedna porcja to tylko 112kcal, i zaledwie 1g węglowodanów, a przy tym aż 18g białka!

Intensywnie trenujesz? Odchudzasz się? Omlet serowy DIETImeal PRO to idealne śniadanie dla Ciebie!

Wartości Odżywcze

Porcja 28g

Wartości odżywcze w:
Porcja 28g
100g
Kalorie
112.00
400.00
kJ
471.00
1,682.14
Tłuszcze, w tym
3.90
13.93
tłuszcze nasycone
1.30
4.64
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym
1.10
3.93
cukry
0.30
1.07
poliole
skrobie
0.80
2.86
Białko
18.00
64.29
Błonnik
0.30
1.07
Erytrytol
Sód
0.67
2.40
(ekwiwalent soli)
1.68
6.00
Uwagi

Omlette aux herbes de provence - Omlet wysokobiałkowy z ziołami prowansalskimi

Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu.

Masa netto: 28g 1 porcja: 28g, ilość porcji w opakowaniu produktu: 1

Składniki:  mieszanka białkowa {białko jaja w proszku, jaja w proszku, izolat białka serwatkowego (mleko)}, sól, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza sodu; substancje emulgujące (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa), substancje spulchniające (difosforan sodu, wodorowęglan sody, wodorowęglan potasu,  fosforan wapnia, siarczan wapnia), pieprz, barwniki (betakaroten, kurkuma), aromaty (mleko), zioła prowansalskie (1%), pietruszuka (0,1%), substancja przeciwzbrylająca: ditlenek krzemu;

Alergeny: produkt zawiera mleko, jaja i soję; może zawierać śladowe ilości glutenu, selera i sulfitów.

Ilość (porcja) niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 28g. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Ostrzeżenie: Nie stosować w przypadku uczulenia lub nietolerancji któregokolwiek ze składników produktu!

Wartości odżywcze w 100g produktu suchego: wartość energetyczna401kcal / 1687kJ, tłuszcze 14g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,6g), węglowodany 3,95g (w tym cukry 1,0g, poliole 0g), błonnik 1,1g, białko 64,3g, sól 6,0g

Wartości odżywcze w 1 porcji gotowego produktu po przyrządzeniu (28g produktu + 110ml wody): wartość energetyczna112kcal / 471kJ, tłuszcze 3,9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3g), węglowodany 1,1g (w tym cukry 0,3g, poliole 0g), błonnik 0,3g, białko 18g, sól 1,68g

Producent: wyprodukowano we Francji przez Bariatrix Europe, 240 rue Claude Chappe 07500 Guilherand-Granges Cedex, Francja

Podmiot odpowiedzialny za informacje na temat żywności: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przygotowanie: Wsypać zawartość saszetki do miseczki, ciągle mieszając powoli wlać 80-100ml zimnej wody, wciąż mieszać aż do rozpuszczenia się produktu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami lub przyprawami.  Rozgrzej patelnię o nieprzywierającej powierzchni, wypędzluj niewielką ilością tłuszczu. Wylej masę omletową na patelnię, smaż 20-30 sekund. Można roztrzepać aby uzyskać wysokobiałkową jajecznicę Dla otrzymania bardziej puszystej konsystencji na ostatnie 10 sekund smażenia przykryć patelnie pokrywką Dla optymalnego smaku i konsystencji najlepiej spożyć bezpośrednio po przyrządzeniu. 

NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED (dzień/miesiąc/rok) I NR PARTII: patrz na odwrocie saszetki. (LOT / EXP)

WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Zamknięte opakowanie przechowywać w suchym miejscu. Dla optymalnego smaku i konsystencji najlepiej spożyć bezpośrednio po przyrządzeniu.