• Obecnie brak na stanie
Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
  • Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry
Kod produktu: 5060424707782
Warrior Crunch

Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry - owsiany baton proteinowy Biała Czekolada & Żurawina

Obecnie brak na stanie

Niskocukrowy owsiany flapjack proteinowy - flapjack z Warriora ma najniższą zawartość cukru spośród wszystkich proteinowych flapjacków na rynku europejskim!

6,98 zł netto

6,98 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 75 g; 9.31zł/100g

Główny smak: Smak biała czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak żurawina – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak owies – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

Kupując ten produkt dostaniesz 1 pkt lojalnościowy. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 1 pkt lojalnościowy. Więcej informacji


Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate & Cranberry to sycący owsiany baton proteinowy o konkretnej, wilgotnej konsystencji i intensywnym smaku pieczonych, prażonych na miodzie płatków owsianych z dodatkiem kwaśnych żurawin i kropelek słodkiej białej czekolady.

Jeśli FlapJack kojarzy ci się z ciężkim owsianym batonem pełnym węglowodanów, to czas zmienić to przekonanie. Warriorowy Flapjack jest o 25% większy niż standardowy baton białkowy, a ma tylko ok 250kcal i dostarcza aż 20g białka i zaledwie 3g cukru.  Jest konkretny i bardzo sycący!

Flapjacki Warriora zostały przez serwis branżowy Stack3D okrzyknięte najlepszymi proteinowymi flapjackami ever - w przeciwieństwie do podobnych tego typu batonów mają niezwykle niską zawartość cukru (najniższą w całej Europie!) i gładką, wilgotną konsystencję.

Zawarte w nich węglowodany pochodzą z prasowanych płatków owsianych, dlatego są świetne jako energetyczne przekąski przedtreninegowe; choć flapjacki i inne owsiane przekąski kojarzone są zwykle z wysokimi kaloriami, to solidny, naprawdę sycący baton dostarcza 20g białka w 250kcal, i przy tym ma tylko 3g cukru, a kaloryczność batona w przeliczeniu na 100g jest niższa niż większości nie-owsianych batonów proteinowych.

Porcja 75 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 247.00  kcal 329.33  kcal
kJ 1,033.00  kJ 1,377.33  kJ
Tłuszcze, w tym 2.20  g 2.93  g
tłuszcze nasycone 0.50  g 0.67  g
Węglowodany, w tym 36.80  g 49.07  g
cukry 4.10  g 5.47  g
poliole 14.90  g 19.87  g
Białko 20.00  g 26.67  g
Błonnik 8.50  g 11.33  g
Sól 0.10  g 0.13  g

Warrior Raw Protein Flapjack White Chocolate Cranberry - niskocukrowy owsiany baton proteinowy z białą czekoladą i z żurawinami, zawiera cukier i substancje słodzące

Masa netto: 75g 

Składniki: płatki owsiane, prażony owies (z miodem, ekstrakt słodu jęczmiennego, cukier, olej roślinny), mieszanka białkowa (białka mleka, hydrolizowana żelatyna), gliceryna, frukto-oligosacharydy, suszone żurawiny, kropelki białej czekolady (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator lecytyna sojowa), aromaty, sól, substancja słodząca glikozydy stewiolowe.

Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Alergeny: mleko, gluten, soja; Uwaga! Może zawierać orzechy, w tym orzechy ziemne, i jaja.

Wartości odżywcze w 1 batonie: wartość energetyczna 1033kJ / 247kcal, tłuszcze 2,2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g), węglowodany 36,8g (w tym cukry 4,1g, poliole 14,9g), błonnik 8,5g, białko 20g, sól 0,09g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1377kJ / 329kcal, tłuszcze 2,93g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,66g), węglowodany 49g (w tym cukry 5,46g, poliole 19,86g), błonnik 11,3g, białko 26,7g , sól 0,13g

Producent:  Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla KBF Enterprises Ltd. Unit 1 Guinness Road, Guinness Road Trading Est, Manchester M17 1SB

Importer: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 9°C-18°C. Chronić przed słońcem.