Nature's Charm Coconut Caramel Sauce - wegański karmel na mleczku kokosowym
Nature's Charm Coconut Caramel Sauce to bezmleczny, bezlaktozowy, wegański krem krem karmelowo-kajmakowy bez mleka i bez białego cukru, stworzony na bazie mleczka kokosowego i ekstraktów z pąków palmy kokosowej, ma prześliczny złoty kolor, obłędną słodycz i niebywałą gładkość.
Nature's Charm Coconut Caramel Sauce to wegańskie rozwiązanie dla fanów karmelowego sosu, a kokosowy smak jest tu dodatkowym atutem. Idealny dodatek do lodów, ciast, deserów, kremów, naleśników czy kawy. Must have dla każdego łasucha i fana karmelu. Kremowy i gęsty sprawdzi się w każdej kuchni.
Dekadencki sos o smaku karmelowym z dodatkiem kokosowej śmietanki jest gęsty, jedwabiście gładki i złocisty. Idealne i zrównoważone połączenie bez składników pochodzenia zwierzęcego, bez sztucznych aromatów i konserwantów, bez glutenu. Wegański i naturalny sos karmelowy, który rewelacyjnie dopełni smak twoich deserów.
Wegańskiego kajmaku kokosowego możesz użyć jako dodatku do deserów, lodów, ciast czy słodkich śniadań! Polej nim omleta lub pankejki, dodaj do jogurtu, oblej karmelowymi zygzakami owsiankę czy serniczek.
Najważniejsze informacje o Nature's Charm Coconut Caramel Sauce:
- wegański
- bez glutenu
- bez mleka, laktozy
- bez rafinowanego białego cukru
- 100% naturalnych składników
- oryginalny z Tajlandii
- gęsty, jedwabisty, idealnie słodki
Kuchenna monotonność jest czymś, co może zabić nawet najlepsze plany żywieniowe i dietę. Jak długo dasz radę jeść ciągle te same smaki, bazujące na tych samych potrawach? W takim wypadku dodatek w postaci sosu może preganć nudę z twojej kuchni.
Na słodki ratunek stawia się przed nami Nature's Charm Coconut Caramel Sauce. Każde naleśniki, czy pancakes , niezależnie, czy zrobione z mąki pszennej, czy gryczanej, bazujące na owocach, z mlekiem lub wodą będą idealnie się komponowały z tym wegańskim karmelowym sosem.
Lody są deserem dobrym na każdą porę roku, dnia, są dobre niezależnie od wszystkiego. Ale jest coś, co może sprawić, że będą jeszcze lepsze. Kokosowo-karmelowe uzupełnienie będzie stanowić „wisienkę na torcie”.
Sos to jedna z tych kulinarnych sztuczek, które sprawiają, że proste potrawy nabierają kolorytu i smaku. Przykładowo wyobraźmy sobie szarlotkę. Klasycznie uprażone jabłka z kwaśnej szarej renty w cynamonowej otulinie, wszystko zamknięte w kruchym, migdałowym cieście. Gorące ciasto zostaje podane na talerzyk. Dodajmy teraz do tego porcję lodów, najprostszych, klasycznych, waniliowych – brzmi lepiej, prawda? Idąc dalej tym tropem, na talerzu zróbmy kleksa z śmietanki, może być zwykła lub kokosowa. Jest nieźle. To teraz polejmy to wszystko złotym, karmelowym sosem, który pod wpływem gorącego ciasta uwydatni swoje aromaty. Rozumiesz?
Dlatego by mieć Nature's Charm Coconut Caramel Sauce w kuchennej szafce staje się tak ważne, jak by pamiętać o schowaniu lodów do zamrażarki. Niezastąpiony dodatek, który wielokrotnie uratuje twoje kuchenne wariacje lub wzbogaci klasyczne wyczyny z kuchni.
Wartości Odżywcze
Nature's Charm Coconut Caramel Sauce - wegański krem o smaku karmelowym na bazie kokosa
Masa netto 200g
Składniki: mleczko kokosowe (śmietanka kokosowa, woda filtrowana), 53.5%, cukier kokosowy 5%, cukier trzcinowy, sól morska, substancja spulchniająca węglan wapnia.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 334,0kcal/1396,0kJ, tłuszcze 10,4g (w tym tłuszcze nasycone 8,7g), węglowodany 59,1g (w tym cukry 57,8g), błonnik 0,0g, białko 1,0g, sól 0,3g
Wartości odżywcze w 15g: wartość energetyczna 50,1kcal/209,4kJ, tłuszcze 1,5g (w tym tłuszcze nasycone 1,3g), węglowodany 8,8g (w tym cukry 8,6g), błonnik 0,0g, białko 0,1g, sól 0,0g
Wyprodukowano zapakowano w Wielkiej Brytanii, wyprodukowano w Tajlandii przez Chef's Choice Foods Manufacturer Co., Ltd., 99/9 Mu 5 Banggruay Jongthanom Rd Banggruay Nonthaburi 11130, Thailand
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu spożyć w ciągu 30 dni. Przed każdym spożyciem zamieszać, produkt naturalny bez emulgatorów, rozwarstwienie składników jest zjawiskiem typowym