Kod produktu:
023535748087
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Almond profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu
Data ważności: 31.10.2024Ostatnie sztuki w magazynie
LorAnn's Oil Bakery Emulsion to seria profesjonalnych aromatów do pieczenia w formie gęstej, skoncentrowanej emulsji.
Emulsja migdałowa naddaje wypiekom intensywny, smak charakterystyczny dla migdałów i marcepana, świetna jako dodatek do kruchego maślanego ciasta i lodów.
Najważniejsze informacje o emulsjach aromatyzujących LorAnn's Oil Bakery Emulsion
- bez cukru
- bez słodzików
- bez barwników
- bez alkoholu, bez tłuszczu - na bazie wodnej, dobrze rozpuszczalne we wszystkich płynach
- skoncentrowane, wydajne
- odporne na działanie wysokiej temperatury
- trwałe
- bez glutenu
- bez orzechów
- szybkie, proste w użyciu
- intensywny naturalny smak
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Almond - beztłuszczowa, niesłodzona, skoncentrowana emulsja aromatyzująca do ciast i wypieków, aromat migdałowy
Objętość netto: 118ml
Składniki: woda, nośnik aromatu glikol propylenowy, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, regulator kwasowości kwas cytrynowy
Alergeny: produkt bezglutenowy
Producent: Wyprodukowano w USA dla LorAnn Oils Inc., Lansing, MI, 48910
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Ostrzeżenie: aromat skoncentrowany, nie smakować bez rozcieńczenia!