Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Butter Vanilla profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu
LorAnn's Oil Bakery Emulsion to seria profesjonalnych aromatów do pieczenia w formie gęstej, skoncentrowanej emulsji.
Emulsja maślana naddaje wypiekom intensywny, maślano waniliowy smak - używaj jej we w przepisach zamiast aromatu waniliowego czy śmietankowego, jeśli na anglojęzycznych blogach trafiłaś na składnik Butavan, to ten aromat sprawdzi się doskonale!
Najważniejsze informacje o emulsjach aromatyzujących LorAnn's Oil Bakery Emulsion
- bez cukru
- bez słodzików
- bez barwników
- bez alkoholu, bez tłuszczu - na bazie wodnej, dobrze rozpuszczalne we wszystkich płynach
- skoncentrowane, wydajne
- odporne na działanie wysokiej temperatury
- trwałe
- bez glutenu
- bez orzechów
- szybkie, proste w użyciu
- intensywny naturalny smak
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Butter Vanilla - beztłuszczowa, niesłodzona, skoncentrowana emulsja aromatyzująca do ciast i wypieków, aromat maślano-waniliowy
Objętość netto: 118ml
Składniki: woda, nośnik aromatu glikol propylenowy, aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa i skrobia modyfikowana kukurydziana, kwas cytrynowy, substancja konserwująca benzoesan sodu.
Alergeny: produkt bezglutenowy
Producent: Wyprodukowano w USA dla LorAnn Oils Inc., Lansing, MI, 48910
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Ostrzeżenie: aromat skoncentrowany, nie smakować bez rozcieńczenia!