Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Celiko Natura - galaretka bez cukru, smak truskawkowy
Galaretka Celiko Natura truskawkowa to niskokaloryczny deser tworzący unikalne kompozycje z owocami, lodami i ciastami. Tradycyjne galaretki zawierają w porcji aż łyżkę cukru! Celiko nie zawiera nawet grama cukru, a jedna porcja ma ma tylko 12 kcal! Dzięki temu sam możesz decydować o słodyczy i kaloryczności swojego słodkiego deseru.
Celiko to lekki i pyszny deser który nie zawiera sztucznych dodatków, a tylko naturalne barwniki.
Galaretka stanowi źródło kolagenu i może być spożywana jako napój po treningach!
Galaretka Celiko bez cukru:
- może być używana jako dodatek do lodów i ciast
- jedna porcja zawiera tylko 14kcal i zero cukru!
- zawiera naturalne barwniki
- stanowi źródło kolagenu
Porcja 130 g | W 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | ||||
kcal | 51.00 kcal | 39.23 kcal | ||
kJ | 213.69 kJ | 164.38 kJ | ||
Tłuszcze, w tym | 0.00 g | 0.00 g | ||
tłuszcze nasycone | 0.00 g | 0.00 g | ||
tłuszcze trans | ||||
tłuszcze jednonienasycone | ||||
tłuszcze wielonienasycone | ||||
Węglowodany, w tym | 0.00 g | 0.00 g | ||
cukry | 0.00 g | 0.00 g | ||
poliole | ||||
skrobie | ||||
Białko | 2.70 g | 2.08 g | ||
Błonnik | 0.00 g | 0.00 g | ||
Erytrytol | ||||
Sód | 4.00 mg | 3.08 mg | ||
(ekwiwalent soli) | 10.01 mg | 7.70 mg | ||
Uwagi |
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Celiko Natura - galaretka bez cukru, smak truskawkowy
Masa netto: 14g (1 porcja 130g)
Skład: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku (1%) (maltodekstryna, sok truskawkowy), aromat, barwnik: koszenila.
Produkt bezglutenowy.
Alergeny: produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu
Sposób przyrządzenia: Zawartość opakowania wsypać do 0,5L przegotowanej, gorącej wody (nie gotować!). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i studzić. Wg uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier. Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody (ok. 400ml). Świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje.