• Obecnie brak na stanie
Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
  • Ciao Carb Protochoc OVO - GIGA protein chocolate Easter egg without sugar
Kod produktu: 8056860750809
Ciao Carb

Ciao Carb Proto Choc OVO - GIGA jajo z proteinowej czekolady bez cukru

Obecnie brak na stanie

Ręcznie robione, ręcznie pakowane, bez konserwantów i aromatów - doskonałej jakości wielkie jajo to czysty smak najdoskonalszej włoskiej czekolady słodzonej wyłącznie roślinnym erytrytolem- zero cukru & zero maltitolu!

31,97 zł netto

39,32 PLN brutto
Ilość produktów:

26.21zł/100g

Główny smak: Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

CiaoCarb ProtoChoc OVO - ręcznie robione, ręcznie pakowane, bez konserwantów i aromatów - doskonałej jakości wielkie jajo (aż 15cm wysokości!) to czysty smak najdoskonalszej włoskiej czekolady słodzonej roślinnym erytrytolem- zero cukru & zero maltitolu!

  • aż 35% białka - całe jajo zawiera 53g białka... ale raczej nie daż rady zjeść go całego na raz!
  • zaledwie 0,7g cukru!
  • słodzone naturalnym, roślinnym erytrytolem - zero sztucznych słodzików
  • tylko naturalne składniki
  • zróżnicowane źródła białka - podstawowym jest białko serwatkowe, oprócz niego na ładunek białka w jaju składa się białko grochowe, ryżowe, kakaowe oraz kolagenowe
  • żadnych konserwantów
  • żadnych sztucznych aromatów

Linia produktów CiaoCarb Sensazioni to efekt długich lat opracowywania receptury i szukania odpowiednich składników. CiaoCarb Sensazioni to czekolady, czekoladki i czekoladowy krem do kanapek o naturalnym składzie i niebywałych proporcjach składników odżywczych - wysokoproteinowe, niskowęglowodanowe, o wysokiej zawartości błonnika a przede wszystkim niebiańsko pyszne! 

Nowość CiaoCarb Sensazioni! ProtoChoc czyli czekolada proteinowa to czekolada idealna - połączenie smaku najdoskonalszej czekolady, naturalnego składu i doskonałych proporcji składników odżwyczych: 100g czekolady ProtoChoc zawiera aż 35g białka, 20g błonnika i zaledwie 10g węglowodanów!

 

Wartości Odżywcze

Porcja 30g

Wartości odżywcze w:
Porcja 30g
100g
Kalorie
134.40
448.00
kJ
562.33
1,874.43
Tłuszcze, w tym
9.30
31.00
tłuszcze nasycone
5.40
18.00
Węglowodany, w tym
6.90
23.00
cukry
0.21
0.70
erytrol
5.40
18.00
Błonnik
1.50
5.00
Białko
10.50
35.00
Sól
0.15
0.50

CiaoCarb Sensazioni ProtoChoc - proteinowa czekolada, bez dodatku cukru

Masa netto: 150g 

Składniki: masło kakaowe, białko serwatkowe (mleko), substancja słodząca erytrol, białko grochu, odtłuszczone kakao w proszku (10%), hydrolizowany kolagen, orzechy laskowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, aromaty.

Alergeny: produkt zawiera mleko, orzechy laskowe i soję.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 448,0kcal/1874,4kJ, tłuszcze 31,0g (w tym tłuszcze nasycone 18,0g), węglowodany 23,0g (w tym cukry 0,7g , erytrol 18,0g), błonnik 5,0g, białko 35,0g, sól 0,5g

Wartości odżywcze w 30g: wartość energetyczna 134,4kcal/562,3kJ, tłuszcze 9,3g (w tym tłuszcze nasycone 5,4g), węglowodany 6,9g (w tym cukry 0,2g , erytrol 5,4g), błonnik 1,5g, białko 10,5g, sól 0,1g

Wyłączny dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka

Producent:  wyprodukowano we Włoszech przez FoodItalia Sarl.