Bułki, croissanty light 91 produktów
Ciao Carb Croissant błonnikowy 2,5g węglowodanów i 13g błonnika
FitPrn Croissant Low Carb - rogalik błonnikowy 115kcal & 2,8g węglowodanów
Ciao Carb Protobrio Sweet Croissant - keto rogalik 0,6g wglowodanów, 13g białka
Ciao Carb ProtoFibra Stage2 - niskowęglowodanowa bułka tarta, 48g błonnika
BeKeto Mini Rolls - gotowe bezglutenowe keto mini bułeczki z mąki migdałowej
Ciao Carb Protobun Sesamo - Keto bułka niskowęglowodanowa z sezamem i siemieniem lnianym
BeKeto Bread - gotowy bezglutenowy keto chleb
Body Attack donut proteinowy z czekoladą
Body Attack Protein Donut Blueberry - pączek proteinowy z jagodami
Balviten bezglutenowe KETO bułki hamburgerowe z sezamem 1,45g węglowodanów
Body Attack Protein Donut Natural - pączek proteinowy
Functional Food Pane Low Carb - gotowy keto chleb proteinowy w kromkach tylko 5% węglowodanów
Ciao Carb Protobun Cocoa Stage2- czekoladowa keto bułka niskowęglowodanowa
Ciao Carb - Chleb białkowo-błonnikowy 29g błonnika / 18g białka
Ciao Carb Protobrio Sweet Cocoa - keto croissant z kremem czekoladowym 0,8g węglowodanów
Ciao Carb High Fibre LowBrioche Berries - keto rogalik z owocami leśnymi, 3g cukru & 9g błonnika
CheatMeal Protein Bread Classic - gotowy chleb proteinowy
Balviten bezglutenowe keto mini bułeczki z sezamem
Białkowe bułeczki i croissanty, niskokaloryczne bułki niskowęglowodanowe
Nie umiesz wyobrazić sobie początku dnia bez swojego ulubionego rogalika z dżemem popitego aromatyczną kawą? Nie obawiaj się, teraz dzięki lekkim odpowiednikom pieczywa będziesz mógł nie rezygnować ani ze swojej diety ani z ulubionego początku dnia! W podkategorii „bułki i croissanty light” znajdziesz świeże wypieki pakowane pojedynczo w szczelne opakowania, gwarantujące ich długotrwałą świeżość. Problem z tradycyjnym europejskim śniadaniem, jakim jest rogalik z masłem i dżemem jest taki, że właściwie wszystkie te składniki (oprócz masła oczywiście) to w 90% procentach węglowodany. Jeśli jesteś na diecie niskowęglowodanowej (np. takiej jak dieta Dukana, SouthBeach, lub Low Carb) to dobrze wiesz, że taka dawka węglowodanów jest po prostu zakazana. Na szczęście włoska piekarnia i wytwórnia makaronu „Ciao Carb” opracowała metodę wypieku bułek i rogalików, które w większości składają się z białka i błonnika. Dzięki temu pieczywo nie tylko dostarcza organizmowi pożądaną ilość białka ale także jest wyjątkowo niskokaloryczne.