Wafelki bez cukru i light 225 produktów
SPRAWDŹ WYPRZEDAŻE MIESIĄCA!
Lea Life wafle z kremem kakaowym bez glutenu, laktozy i bez dodatku cukru
Lea Life wafle z kremem waniliowym bez glutenu, laktozy i bez dodatku cukru
Bakalland BA! Kids, Mleczna Krówka - baton zbożowy z toffee bez dodatku cukru
Florbu wafelki bez cukru z kremem kakaowym
Bakalland BA! Kakao & Mleko - baton zbożowy z polewą białej czekolady bez dodatku cukru
Sly Nutritia Cocoa Cream Wafer 89kcal - wafelek z kremem kakaowym bez cukru
6Pak Protein Wafer Vanilla - wafelek proteinowy z kremem waniliowym
Damhert Mille Choc - wafelek w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukru
Florbu wafelki bez cukru z kremem śmietankowym, z ksylitolem
N!CK'S Nicks Peanut Protein Bar 183kcal - baton białkowy bez dodatku cukru ze stewią i erytrolem
Brain Foods Peanut Chocolate Wafer - wafelek z kremem arachidowym w czekoladzie bez cukru
Dieti Meal Snack Proteinowe wafle Biała Czekolada & Maliny
Dieti Meal Snack Proteinowe wafle Czekolada & Orzechy Laskowe
Brain Foods Double Chocolate Wafer - wegański, bezglutenowy wafelek z kremem w czekoladzie bez cukru
NEOH Hazelnut Crunch 95kcal (al la Knoppers bez cukru) - wafle z kremem kakaowo-orzechowym
Ambrosia Zero wafelek bez cukru w polewie 70% kakao
Brain Foods Hazelnut Chocolate Wafer - bezglutenowy wegański wafelek z kremem w czekoladzie bez cukru
W tej kategorii zgromadziliśmy wafelki bez cukru, bez dodatku cukru oraz light. Wafelki bez cukru i bez dodatku cukru słodzone są innymi substancjami słodzącymi (takimi jak maltitol, erytrol, ksylitol, sukraloza), są one chętnie wybierane przez osoby, które ze względów zdrowotnych unikają produktów znacząco podnoszących poziom glukozy we krwi. Należy pamiętać, że wafle bez cukru lub bez dodatku cukru zawierają inne źródła węglowodanów (takie jak np mąka pszenna) dlatego też należy dokładnie przeanalizować składniki i wartości odżywczej przed ustaleniem bezpiecznej porcji.
Wafelki light - to produkty przeznaczone dla osób na diecie, które chcą ograniczyć ilość spożywanych kalorii. Wybraliśmy produkty, które mają obniżoną zawartość tłuszczu lub zwiększoną zawartość błonnika. Kierowaliśmy się także wielkością porcji gromadząc w tej kategorii także produkty o niskiej masie netto (spożywanej porcji)