Dipy zero kalorii 4 produkty
Walden Farms Caramel Dip - Dip karmelowy zero kcal
Walden Farms Chocolate Dip - dip czekoladowy zero kalorii
Walden Farms Marshmallow Dip - krem zero kalorii
Walden Farms Chocolate Dip USA - dip czekoladowy zero kalorii bez sukralozy
Słodkie dipy zero kalorii Walden Farms (słodycze bez kalorii)
Czy słodycze bez kalorii w ogóle istnieją?
Często pytacie nas o słodycze bez kalorii (czekolady, cukierki, ciastka). Niestety do tej pory nikomu nie udało się wynaleźć tego typu produktów. Tabliczka czekolady bez kalorii? Wynalazca zostałby milionerem w tydzień :)! Na szczęście na rynku dostępne są produkty Walden Farms, które skutecznie potrafią zastąpić klasyczne słodycze. Dipy Walden Farms charakteryzują się gęstą konsystencją (podobną do budyniu) dzięki czemu stanowią konkretną przekąskę.
Bezkaloryczne dipy sprawdzają się głównie jako dodatek do potraw
Dipy są dostepne w trzech smakach: dip czekoladowy, dip karmelowy oraz waniliowy dip marshmallow o smaku pianek cukrowych. Dipy należą do najchętniej kupowanych produktów w kategorii zero kalorii – są lubiane ze względu na słodki smak i gęstą konsystencję oraz oczywiście dlatego, że nie mają kalorii, tłuszczu ani węglowodanów. Słodkie dipy 0 kcal mają wszechstronne zastosowania – mogą stanowić dodatek do naleśników, omletów i gofrów (szczególnie dobrze łączą się z masłem orzechowym), można je dodać do jogurtu naturalnego, podać jako dodatek do lodów albo wykorzystać jako gęsty sos do sałatki owocowej. Dipy zero kalorii to propozycja dla osób na restrykcyjnych dietach, które skrupulatnie liczą węglowodany, w tym cukry, tłuszcze i kalorie. Słodki dip stanowi urozmaicenie tak restrykcyjnej diety i znacznie wspomaga jej utrzymanie, szczególnie w czasie ostrej redukcji. Dipy doskonale sprawdza się jako dodatek do omletów i naleśników wysokobiałkowych – takie posiłki bywają suche; posmarowanie omleta dipem czy galaretką zero kalorii nie tylko wzbogaca jego smak, ale także daje mu przyjemnej wilgotności, a soczysty i słodki omlet smakuje o wiele lepiej.