Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Hazelnut profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu
LorAnn's Oil Bakery Emulsion to seria profesjonalnych aromatów do pieczenia w formie gęstej, skoncentrowanej emulsji orzechowej.
Najważniejsze informacje o emulsjach aromatyzujących LorAnn's Oil Bakery Emulsion
- bez słodzików
- bez barwników
- bez alkoholu, bez tłuszczu - na bazie wodnej, dobrze rozpuszczalne we wszystkich płynach
- skoncentrowane, wydajne
- odporne na działanie wysokiej temperatury
- trwałe
- bez glutenu
- bez orzechów
- szybkie, proste w użyciu
- intensywny naturalny smak
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Hazelnut - beztłuszczowa, skoncentrowana emulsja aromatyzująca do ciast i wypieków, aromat orzechów laskowych
Objętość netto: 118ml
Składniki: woda, nośnik aromatu glikol propylenowy, aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, syrop kukurydzany, cukier, melasa.
Alergeny: produkt bezglutenowy
Producent: Wyprodukowano w USA dla LorAnn Oils Inc., Lansing, MI, 48910
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Ostrzeżenie: aromat skoncentrowany, nie smakować bez rozcieńczenia!
Polecane produkty
DaVinci Cookie Dough - syrop o smaku Kruche Ciastka - bez cukru 0 kalorii z naturalnym aromatem
DaVinci Dulce de Leche - syrop kajmakowy bez cukru 0 kalorii, naturalny aromat
DaVinci White Chocolate - syrop Biała Czekolada bez cukru 0 kalorii z naturalnym aromatem
LorAnn's Flavor Fountain Guma Balonowa aromat do szejków i lodów
LorAnn's Flavor Fountain Sernik Nowojorski aromat do szejków i lodów
6Pak Zero Sauce Pesto - aromatyczny sos do makaronu 17kcal
Funky Flavors Bubble Gum - Aromat Gumy Balonowej Bez Cukru & Bez Tłuszczu
Funky Flavors Butterscotch 30ml - Maślany Herbatnik - Aromat Bez Cukru & Bez Tłuszczu
Xucker Krem pistacjowo-kokosowy z ksylitolem
Fitness Authority WOW! Protein Cream Double Chocolate - czekoladowy krem białkowy z kawałkami czekolady
LorAnn's Flavor Fountain Salted Caramel 118ml - aromat do szejków i lodów
LorAnn Oils Bakery Emulsion, Banana profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu
LorAnn Oils Flavor Fountain Flavorings, Cake Batter- aromat ciasteczkowy do szejków i lodów
Now Foods Essential Oil Lemongrass - naturalny olejek eteryczny 100% trawa cytrynowa
Inni klienci wybrali także
Aerosoles Al Gusto Grilled Chicken - smakowa oliwa extra virgin w spray'u, smak Grillowany Kurczak
Magic Colours Flavour Potion French Vanilla - skoncentrowany aromat waniliowy, bez tłuszczu
Bolero Drink Mojito - napój instant w saszetce ze stewią, na 1,5L
Funky Flavors Sweet Chocolate Plum - słodzony aromat Śliwki w Czekoladzie
RED Delight mleczna czekolada bez dodatku cukru z nadzieniem pralinkowym, 35% mniej kalorii
Walden Farms Buttermilk Ranch - dressing farmerski zero
Twinings Cold Infuse - Marakuja, Mango & Czerowna Pomarańcza - zaparzacz do wody
Applied Nutrition Flavo Drops, Biała Czekolada, bezcukrowe dietetyczne krople smakowe
Mountain Joe's Protein Millionaire Chocolate Caramel - proteinowa krajanka czekoladowo-karmelowa
Funky Flavors Toffee - Tofi Aromat Bez Cukru & Bez Tłuszczu
KFD Dietetyczna Galaretka Tropikalna, 50 porcji x 18kcal
Funky Flavors Marzipan - Marcepanowy Aromat Bez Cukru & Bez Tłuszczu
LorAnn's Flavor Fountain Salted Caramel 118ml - aromat do szejków i lodów
![LorAnn Oils Bakery Emulsion, Hazelnut 4 fl oz. LorAnn Oils Bakery Emulsion, Hazelnut 4 fl oz.](https://guiltfree.pl/32992-large_default/lorann-oils-bakery-emulsion-hazelnut-profesjonalna-emulsja-aromatyczna-bez-tluszczu.jpg)
Profesjonalna, wydajna, skoncentrowana emulsja aromatyzująca na bazie wody do wypieków i ciast - nie zawiera substancji słodzących, cukru ani barwników. Baza wodna gwarantuje większą trwałość aromatów niż w przypadku aromatów i ekstraktów na bazie alkoholu, które wyparowują w czasie pieczenia pod wpływem temperatury.