Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Torras Profesional Blanco Drops 1KG - kropelki białej czekolady bez dodatku cukru
Torras Profesional Blanco Drops to kropelki białej czekolady z linii przeznaczonej dla profesjonalnych cukierników, o poniższej specyfikacji:
- zawartość masy kakaowej 27%
- zawartość masy tłuszczowej 32%
- stopień upłynnienia 3/5
- temperatura temperowania 30°C-32°C
- temperatura fuzji 45-50°C
- twardnienie 28-29°C
- optymalne zastosowania: zdobienia, wypełnienia forem pralinowych, nadzienia
- w celu przygotowania polewy na bazie tych kropli zwiększ płynność masy dodając w kąpieli 2% oleju słonecznikowego lub masła kakaowego; nie dodawaj wody ani preparatów na jej bazie, np. mleka
Najważniejsze informacje o kropelkach czekoladowych Torras:
- bez dodatku cukru
- słodzone tylko maltitolem
- odpowiednie dla diety niskowęglowodanowej
- bez oleju palmowego, na bazie miazgi kakaowej i masła kakaowego
- krótki, przejrzysty, prosty skład
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Torras Profesional Chocó Blanco, Gotas sin azúcares - krople białej czekolady bez dodatku cukru 27% kakao, zawierają substancje słodzące
Masa netto: 1kg
Składniki: substancja słodząca maltitol, masło kakaowe, mleko pełne w proszku (19%), inulina z cykorii, emulgator lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy.
Masa kakaowa (masło kakaowe) min 27%
Produkt bezglutenowy. Z uwagi na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Alergeny: mleko; może zawierać inne orzechy i mleko
Produkt odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 464,0kcal/1942,6kJ, tłuszcze 32,0g (w tym tłuszcze nasycone 19,0g), węglowodany 57,0g (w tym cukry 7,0g , poliole 50,0g), białko 5,0g, błonnik 4,0g, sól 0,2g
Producent: wyprodukowano w Hiszpanii przez Chocolates Torras S.A., Ctra, Girona-Banyoles km15, 17844 Cornella de Terri
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem