MyProtein Pancake Mix Unflavored - naturalne naleśniki białkowe 67g białka 1KG
Porcja 50 g | W 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | ||||
kcal | 186.00 kcal | 372.00 kcal | ||
kJ | 779.34 kJ | 1,558.68 kJ | ||
Tłuszcze, w tym | 3.15 g | 6.30 g | ||
tłuszcze nasycone | 1.20 g | 2.40 g | ||
tłuszcze trans | ||||
tłuszcze jednonienasycone | ||||
tłuszcze wielonienasycone | ||||
Węglowodany, w tym | 5.50 g | 11.00 g | ||
cukry | 1.65 g | 3.30 g | ||
poliole | ||||
skrobie | ||||
Białko | 33.50 g | 67.00 g | ||
Błonnik | ||||
Erytrytol | ||||
Sód | 0.54 mg | 1.08 mg | ||
(ekwiwalent soli) | 1.35 mg | 2.70 mg | ||
Uwagi |
MyProtein Protein Pancake Mix, Unflavoured - Mieszanka do przygotowania naleśników z substancją słodzącą, niearomatyzowana
Waga netto: 1kg
Skład: mieszanka białek (koncentrat białka serwatki (z mleka), koncentrat białek mleka, białko jaja kurzego w proszku), owies mielony, triglicerydy średniołańcuchowe (z olei roślinnych), substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, substancja słodząca (sukraloza)
Alergeny: owies, jaja, mleko.
Wartości odżywcze na 100g: 1571kJ / 372kcal, 6,3g tłuszcz (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4g), 11g węglowodany (w tym 3,3g cukry), 67g białka, 1,1g błonnika, 2,3g soli
Wartości odżywcze na porcję 50g (20 porcji w opakowaniu): 786kJ / 186kcal, 3,2g tłuszcz (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2g), 5,6g węglowodany (w tym 1,7g cukry), 34g białka, 0,6g błonnika, 1,2g soli
Producent: wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla The Hut Group
Uwagi: Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Sposób przygotowania: Wsypać 2 miarki proszku (50g) do miski, dodać 100-150ml wody lub mleka i ubić widelcem. Rozgrzać patelnię i dla lepszego smaku dodać niedużą ilość oleju lub tłuszczu. Następnie wylewać ciasto porcjami na patelnię rozlewając równomiernie po całej powierzchni. Smażyć z obu stron po około 2 minuty lub do zezłocenia.