RIOBA Unsweetened Cream - profesjonalna keto bita śmietana, niesłodzona w spray'u XXL 0,7L 3% cukru
Profesjonalna bita śmietana bez cukru w spray'u RIOBA Unsweetened Cream gwarantuje najlepszą jakość, jest świeża i naturalna w smaku oraz umożliwia łatwą obsługę i precyzyjne dozowanie.
Bita śmietana RIOBA Unsweetened Cream bez cukru jest odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, zawiera tylko 3% węglowodanów występujących naturalnie w mleku.
Praktyczna, przypominająca syfon głowica natryskowa może być czyszczona w kilka sekund, dzięki czemu profesjonalna śmietanka w sprayu jest zawsze higienicznie bezpieczna. Nawet po otwarciu, może być używana aż do upływu terminu ważności, nie trzeba jej zużyć w krótkim okresie czasu, co ma niebagatelne znaczenie, bo butla tej bezcukrowej bitej śmietany jest wielka - to aż 0,7L, czyli ponad 3 razy więcej niż opakowanie standardowej gotowej bitej śmietany
Zastosowanie gotowej bitej śmietany bez cukru RIOBA Unsweetened Cream:
- do przygotowania deserów na zimno
- do zdobienia sałatek owocowych
- do lodów
- do zdobienia ciast
- do kawy
- do naleśników
- do tradycyjnych belgijskich gofrów
- do niemieckich strudli jabłkowych
- do nadziewania rurek
Wartości Odżywcze
RIOBA Unsweetened Cream - bita śmietana bez dodatku cukru w aerozolu
Masa netto: 694g / objętość netto 700ml
Składniki: śmietanka (z mleka); gaz pędny:N2O, N2; emulgator: E471; stabilizator: karagen.
Alergeny: mleko
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 337kcal/1389kJ, tłuszcze 35,0g (w tym tłuszcze nasycone 25,0g), węglowodany 3g (w tym cukry 3g), białko 2,5g, sól 0,0g
Wartości odżywcze w 15g: wartość energetyczna 50,7kcal/212,4kJ, tłuszcze 5,2g (w tym tłuszcze nasycone 3,7g), węglowodany 0,4g (w tym cukry 0,4g), białko 0,3g, sól 0,0g
Producent: wyprodukowano w Niemczech dla MCC Trading International GmbH
Przechowywanie: przed otwarciem przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce (+6°C). Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +6°C.
Produkt należy umieścić w lodówce na kilka godzin przed użyciem (nie zamrażać). Najpierw usuń zabezpieczenie ściągając nakrętkę. Otwórz uchwyt i wepchnij zabezpieczenie do środka, następnie zamknij i wstrząśnij 2-3 razy przed użyciem. Ustaw puszkę pionowo do góry nogami, możliwie jak najbliżej dania, a następnie naciśnij uchwyt. Wyczyść uchwyt. Końcówkę można łatwo odchylać. Wstaw śmietanę z powrotem do lodówki.