• Promocja
  • -12,02%
Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
  • Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut
Kod produktu: 5060424708604
Warrior Crunch

Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut - owsiany baton białkowy ultra mało cukru Czekolada & Masło Orzechowe

Data ważności: 31.05.2025Dostępny w magazynie

Niskocukrowy owsiany flapjack proteinowy - flapjack z Warriora ma najniższą zawartość cukru spośród wszystkich proteinowych flapjacków na rynku europejskim!

7,57 zł

6,66 zł netto

6,66 PLN brutto Zniżka 12,02%
Ilość produktów:

Masa netto 75 g; 8.88zł/100g

Główny smak: Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak czekolada i masło orzechowe – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak masło orzechowe – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak owies – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki to PLN

  

Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut to czekoladowy sycący owsiany baton o konkretnej konsystencji i intensywnie czekoladowym smaku z dodatkiem aromatycznego masła orzechowe z prażonych orzechów ziemnych.

Jeśli FlapJack kojarzy ci się z ciężkim owsianym batonem pełnym węglowodanów, to czas zmienić to przekonanie. Warriorowy Flapjack jest o 25% większy niż standardowy baton białkowy, a ma tylko ok 250kcal i dostarcza aż 20g białka i zaledwie 3g cukru.  Jest konkretny i bardzo sycący!

Flapjacki Warriora zostały przez serwis branżowy Stack3D okrzyknięte najlepszymi proteinowymi flapjackami ever - w przeciwieństwie do podobnych tego typu batonów mają niezwykle niską zawartość cukru (najniższą w całej Europie!) i gładką, wilgotną konsystencję.

Zawarte w nich węglowodany pochodzą z prasowanych płatków owsianych, dlatego są świetne jako energetyczne przekąski przedtreninegowe; choć flapjacki i inne owsiane przekąski kojarzone są zwykle z wysokimi kaloriami, to solidny, naprawdę sycący baton dostarcza 20g białka w 250kcal, i przy tym ma tylko 3g cukru, a kaloryczność batona w przeliczeniu na 100g jest niższa niż większości nie-owsianych batonów proteinowych.

Wartości Odżywcze

Porcja 75g

Wartości odżywcze w:
Porcja 75g
100g
Kalorie
255.00
340.00
kJ
1,066.00
1,421.33
Tłuszcze, w tym
5.34
7.12
tłuszcze nasycone
1.46
1.95
Węglowodany, w tym
30.32
40.43
cukry
3.58
4.77
poliole
13.12
17.49
Białko
21.39
28.52
Błonnik
8.56
11.41
Sól
0.14
0.19

Warrior Raw Protein Flapjack Chocolate Peanut - niskocukrowy owsiany baton proteinowy o smaku ciasta czekolady z masłem orzechowym, zawiera cukier i substancje słodzące

Masa netto: 75g 

Składniki: płatki owsiane, prażony owies (z miodem, ekstrakt słodu jęczmiennego, cukier, olej roślinny), mieszanka białkowa (białka mleka, hydrolizowana żelatyna), gliceryna, frukto-oligosacharydy, masło orzechowe (orzechy), kakao, kropelki czekoladowe (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator lecytyna sojowa), sól, substancja słodząca glikozydy stewiolowe, substancja słodząca sukraloza, aromaty.

Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Alergeny: mleko, gluten, soja; Uwaga! Może zawierać orzechy, w tym orzechy ziemne, i jaja.

Wartości odżywcze w 1 batonie: wartość energetyczna 1066kJ / 255kcal, tłuszcze 5,34g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,46g), węglowodany 30,3g (w tym cukry 3,58g, poliole 13,12g), błonnik 8,56g, białko 21,39g, sól 0,14g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1421kJ / 340kcal, tłuszcze 7,12g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,94g), węglowodany 40,42g (w tym cukry 4,77g, poliole 17,49g), błonnik 11,4g, białko 28,5g , sól 0,18g

Producent:  Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla KBF Enterprises Ltd. Unit 1 Guinness Road, Guinness Road Trading Est, Manchester M17 1SB

Importer: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 9°C-18°C. Chronić przed słońcem.