Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Lago Delifrolle włoskie ciasteczka bez cukru bez oleju palmowego 350g
Poczuj jak pyszne, kruche i lekkie ciasteczka powoli rozpływają się w ustach - ciesz się smakiem herbatników bez oleju palmowego, dodatków barwiących, dodatków konserwujących, bez jakichklwiek składników GMO i oczywiście bez cukru.
Lago Delifrolle to bardzo kruche, oryginalne włoskie ciasteczka bez dodatku cukru i bez oleju palmowego, idealne dla osób, któe chcą ograniczyć spożycie cukrów i weglowodanów prostych i trzymać IG pod kontrolą.
Skład herbatników dedykowany diabetykom, oparty na wolno uwalnianych węglowodanach - ciastka zawierają znikomą ilość węglowodanów prostych występujących naturalnie w składnikach, pozostała część węglowodanów to w części wolno metabolizowane poliole (maltitol), a w przeważającej części wolno trawione skrobie.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Lago Delifrolle, frollini senza succheri aggiunti - kruche ciasteczka bez dodatku cukru, zawierają substancje słodzące
Masa netto: 350g
Składniki: mąka pszenna, substancja słodząca maltitol, oleje roślinne (kokosowy, słonecznikowy), jaja, serwatka w proszku (z mleka), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, fosforan disodowy), sól, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty.
Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.
Alergeny: mleko, soja, gluten. W zakładzie przetwarzane są sezam i soja
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 440,0kcal/1842,1kJ, tłuszcze 11,7g (w tym tłuszcze nasycone 6,1g), węglowodany 75,2g (w tym cukry 1,3g , poliole 23,0g), białko 7,4g, błonnik 8,6g, sól 0,8g
Producent: Wyprodukowano we Włoszech przez Lago Group S.p.A., Włochy
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w temperaturze poniżej 20°C