Frank & Oli Protein Soft Cookie Chocolate & Cocoa - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Protein Soft Cookie Chocolate & Cocoa - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Protein Soft Cookie Chocolate & Cocoa - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Proteinowe Brownie Ciastko Czekolada Kakao
  • Frank & Oli Protein Soft Cookie Chocolate & Cocoa - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru
Kod produktu: 5900316552178
Frank & Oli

Frank & Oli Protein Soft Cookie Chocolate & Cocoa - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru

Data ważności: 15.08.2024Dostępny w magazynie

Miękkie, wegańskie, wolne od glutenu i laktozy wzbogacone białkiem roślinnym ciastko bez dodatku cukru o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym. Po prostu smaczne ciastko o świetnym składzie.

4,03 zł netto

4,23 PLN brutto
Ilość produktów:

Objętość netto 50 ml; 8.46zł/100ml

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kokos – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kakao – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Ciastko Frank & Oli Protein Brownie Czekolada & Kakao to wzbogacone białkiem roślinnym pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z inuliną, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, płatkami owsianymi i kakao. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy.

Ciastko jest odpowiednie dla wegan oraz osób unikających glutenu w diecie. Ciasteczko jest świetnym źródłem błonnika, zawiera również białko pochodzenia roślinnego. Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako pożywna przekąska na wynos - dodatek do kawy, na deser, na wycieczkę lub do lunchboxa.

Wartości Odżywcze

Porcja 50g

Wartości odżywcze w:
Porcja 50g
100g
Kalorie
225.50
451.00
kJ
864.50
1,729.00
Tłuszcze, w tym
10.25
20.50
tłuszcze nasycone
5.25
10.50
Węglowodany, w tym
14.65
29.30
cukry
3.54
7.07
Błonnik
10.20
20.40
Białko
9.05
18.10
Sól
0.12
0.23

Frank & Oli Protein Brownie Czekolada & Kakao - miękkie bezglutenowe wegańskie ciastko proteinowe bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 50g

Składniki: błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska.

Alergeny: orzechy ziemne, może zawierać sezam, orzechy i mleko.

Z uwagi na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 451,0kcal/1729,0kJ, tłuszcze 20,5g (w tym tłuszcze nasycone 10,5g), węglowodany 29,3g (w tym cukry 7,0g), błonnik 20,4g, białko 18,1g, sól 0,2g

Wartości odżywcze w 50g: wartość energetyczna 225,5kcal/864,5kJ, tłuszcze 10,2g (w tym tłuszcze nasycone 5,2g), węglowodany 14,6g (w tym cukry 3,5g), błonnik 10,2g, białko 9,0g, sól 0,1g

Producent: wyprodukowano w Polsce przez Frank&Oli Sp. z o.o.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu  w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Należy  spożyć  przed: data na opakowaniu