Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Krukam Frużelina Truskawka, owoce w żelu bez dodatku cukru, 500g
Krukam Frużelina Truskawka to inaczej owoce w żelu tzw. Frużelina, ich lekka konsystencja przypomina nieco kisiel, w którym to zanurzone zostały całe kawałki owoców. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców. Frużelina wykorzystywana jest w cukiernictwie, piekarnictwie, jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Bezcukrowa frużelina to genialny dodatek do omletów, jogurtów, deserów, a wyjadana łyżką prosto z pudełka to słodki ratunek na redukcji ;)
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Krukam Frużelina Truskawka, truskawki w zalewie żelowej bez dodatku cukru z substancjami słodzącymi
Masa netto: 0,5kg
Składniki: truskawki 80%, substancja słodząca erytrol, woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, sok cytrynowy, barwniki roślinne {koncentrat z aronii, jabłka i czarnego bzu}, regulator kwasowości chlorek wapnia, substancja konserwująca sorbinian potasu, aromat naturalny, substancja słodząca sukraloza.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 49,0kcal/201,0kJ, tłuszcze 0,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 20,0g (w tym cukry 4,0g , poliole 9,9g), białko 0,6g, błonnik 1,6g, sól 0,0g
Wartości odżywcze w 30g: wartość energetyczna 14,7kcal/60,3kJ, tłuszcze 0,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 6,0g (w tym cukry 1,2g , poliole 2,9g), białko 0,1g, błonnik 0,4g, sól 0,0g
Producent: Wyprodukowano w Polsce dla Krukam
Przechowywanie: chronić od słońca i wilgoci. Trzymać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni. Produkt naturalny, nie zawiera przeciwutleniaczy, ciemnienie owoców w czasie przechowywania jest naturalnym zjawiskiem i nie ma wpływu na jakość ani smak produktu.