Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Dr Oetker pasta waniliowa z wanilii z Madagaskaru
Gęsta, czarna, o oszołamiającym zapachu - wystarczy kapka pasty waniliowej, aby deserowi nadać intensywny smak prawdziwej wanilii i aby w gotowym deserze - kremie czy budyniu, pozostały charakterystyczne, drobniutkie czarne kropeczki, które doświadczonemu smakoszowi na pierwszy rzut oka pozwalają odróżnić ciasto robione z waniliną czy olejkiem waniliowym od ciasta z prawdziwą wanilią.
Pasta waniliowa Dr Oetker swój intensywny aromat zawdzięcza wanilii z Madagaskaru - zawiera ekstrakt wanilii oraz ziarna z laski wanilii będące źródłem najintensywniejszego aromatu waniliowego.
Substancją zagęszczającą zastosowaną w paście waniliowej jest guma tragakantowa (Tragacanth) - naturalna substancja roślinna pozyskiwana z soków z pnia traganka gumodajnego występującego w Azji Zachodniej.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Dr Oetker Madagascan vanilla bean paste - pasta waniliowa z ziarnami wanilii z Madagaskaru
Masa netto: 100g
Składniki: Cukier, woda, ekstrakt waniliowy (15%), nasiona wanilii (2%), substancja zagęszczająca: tragakant.
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 295kcal/1247kJ, tłuszcze 0,1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 64g (w tym cukry 62g), białko 0,2g, sól 0g
Producent: Dr. Oetker (UK) Ltd. 4600 Park Approach Thorpe Park, Leeds LS15 8GB UK
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed światłem.