• Obecnie brak na stanie
Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
  • Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao
Kod produktu: 5908234462043
Santini

Santini czekolada ciemna z ziarnem kakaowca z ksylitolem, 72% kakao

Data ważności: 23.07.2024Obecnie brak na stanie

Ręcznie robiona czekolada bez cukru, bez soi, bez glutenu i bez laktozy, słodzona wyłącznie ksylitolem, o zawartości masy kakaowej 72%, z dodatkiem orzechów laskowych.

10,83 zł netto

13,32 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 80 g; 16.65zł/100g

Główny smak: Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kakao – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Produkowana w niewielkich partiach ręcznie robiona czekolada bez cukru - czekolada ciemna z dużymi kawałkami chrupiących orzechów laskowych, bez dodatku cukru, słodzona wyłącznie fińskim ksylitolem.

Ręcznie robione czekolady Santini bez cukru zawierają tylko naturalne składniki, są efektownym słodkim prezentem dla osób najbliższych na diecie bez cukru.

Santini czekolada gorzka bez dodatku cukru 72% kakao, słodzona ksylitolem

Masa netto: 80g

Składniki: czekolada gorzka (masa kakaowa, ksylitol (substancja słodząca), masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa), ziarna kakaowca kruszone

Alergeny: może zawierać soję, nie zawiera glutenu i laktozy.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 2288kJ / 555kcal, tłuszcze 47g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 28g), węglowodany 27,5g (w tym cukry 1,5g), białko 9,2, błonnik 12,5g, sól 0,07g

Producent: wyprodukowano w Polsce dla Santini, Chlebowa 4/8, 61-003 Poznań

Przechowywanie: produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 12-20°C i wilgotności do 60%