Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Krukam Frużelina Jagoda, owoce w żelu bez dodatku cukru, 500g
Krukam Frużelina Jagoda to inaczej owoce w żelu tzw. Frużelina, jej lekka konsystencja przypomina nieco kisiel, w którym to zanurzone zostały całe kawałki owoców. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców. Frużelina wykorzystywana jest w cukiernictwie, piekarnictwie, jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Bezcukrowa frużelina z erytrolem to genialny dodatek do omletów, jogurtów, deserów, a wyjadana łyżką prosto z pudełka to słodki ratunek na redukcji ;)
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Krukam Frużelina Jagoda, jagody w zalewie żelowej bez dodatku cukru z substancjami słodzącymi
Masa netto: 0,5kg
Składniki: jagody 80%, substancja słodząca erytrol, woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, regulator kwasowości chlorek wapnia, aromat naturalny, barwnik koncentrat z czarnej marchwi, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, substancja konserwująca sorbinian potasu, substancja słodząca sukraloza.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 67,0kcal/281,0kJ, tłuszcze 0,8g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 23,9g (w tym cukry 6,5g , poliole 9,9g), białko 0,0g, błonnik 2,4g, sól 0,0g
Wartości odżywcze w 30g: wartość energetyczna 20,1kcal/84,3kJ, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 7,1g (w tym cukry 1,9g , poliole 2,9g), białko 0,0g, błonnik 0,7g, sól 0,0g
Producent: Wyprodukowano w Polsce dla Krukam
Przechowywanie: chronić od słońca i wilgoci. Trzymać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni. Produkt naturalny, nie zawiera przeciwutleniaczy, ciemnienie owoców w czasie przechowywania jest naturalnym zjawiskiem i nie ma wpływu na jakość ani smak produktu.