• Obecnie brak na stanie
Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Vanilla keto cake mix
Kod produktu: a2857227007547
Keto & Co

Keto & Co Vanilla Cake - mix do niskowęglowodanowego ciasta waniliowego bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, waniliowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

61,89 zł netto

64,98 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 258 g; 25.19zł/100g

Główny smak: Smak kokos – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto & Co, Vanilla Cake Keto Baking Mix to mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego ciasta waniliowege. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików.

Słodkie, intensywnie czekoladowe ciasto przygotowane z mieszanki Keto & Co. ma tylko 1,1g węglowodanów netto w porcji i aż 13g błonnika, z mieszanki przygotujesz 16 kawałków ciasta 5cm x 5cm - proste do przygotowania, o cudownym czekoladowym smaku, w którym się zakochasz.

Z tej samej mieszanki,wg tego samego przepisu możesz przygotować także waniliowe keto-muffinki, wystarczy, że skrócisz czas pieczenia!

Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto & Co, Vanilla Cake Keto Baking Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylk 1,1g węgli w porcji
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 28g

Wartości odżywcze w:
Porcja 28g
100g
Kalorie
35.00
125.00
kJ
146.44
523.00
Tłuszcze, w tym
1.00
3.57
tłuszcze nasycone
0.50
1.79
Węglowodany, w tym
12.00
42.86
cukry
1.00
3.57
erytrol
10.00
35.71
Błonnik
12.00
42.86
Białko
1.00
3.57
Sól
0.26
0.93

Keto & Co Cake Mix Vanilla - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta waniliowego, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 258g

Składniki: substancja słodząca (erytrytol), rozpuszczalny błonnik kukurydziany, substancje słodzące (inulina, owoc mnicha), naturalne aromaty, mąka kokosowa, naturalne aromaty, substancje spulchniające  {proszek do pieczenia, soda oczyszczona}, sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa).

Alergeny: może zawierać orzechy, gluten, soję, jaja, mleko.

Wartości odżywcze w 1 porcji (28g suchego produktu): wartość energetyczna 35kcal/146kJ, tłuszcze 1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5g), węglowodany 12g (w tym cukry 1g, erytrytol 10g), błonnik 12g, białko 1g, sól 0.26g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 125kcal/523kJ, tłuszcze 3.6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.8g), węglowodany 42.9g (w tym cukry 3.6g, erytrytol 35.7g), błonnik 42.9g, białko 3.6g, sól 0.93g

Producent: Wyprodukowano dla Keto and Co. Food & Beverages, Belmont, MA630, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie

Przygotowanie:

/Składniki na 8 muffinek albo 1 formę kwadratową o boku 20cm, albo okrągłą o średnicy 22cm/

Przygotuj dodatkowo: 4 duże jajka, 85g miękkiego masła, 1/2ł octu

1. Rozgrzej piekarnik do 165°C, natłuść lekko formę lub foremki

2. Zmiksuj masło z jajkami i zawartością opakowania na jednolitą masę, odstaw na pół minuty i dodaj ocet, od razu ciasto rozłóż równomiernie w formie wygładzając powierzchnię

3. Piecz 15-20 minut mufinki, albo 25-30 minut duże ciasto aż nabierze jasno brązowego koloru

4. Wystudź całkowicie (!) przed wyjęciem z formy i pokrojeniem, ciasto wyjęte na ciepło rozpadnie się na kawałki