Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Good Dee's Low Carb Muffin - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki słonecznikowej
Oparta o mąkę słonecznikową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych puszystych a zarazem wilgotnych muffinów odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Z mieszanki możesz przygotować mniejsze babeczki typu muffiny,albo upiec jedno większe ciasto - zachęcamy cię do eksperymentów, dodaj do masy swoje ulubione składniki, np. owoce, orzechy albo kawałki czekolady bez cukru, gotowe babeczki możesz udekorować keto-bitą śmietaną albo keto-lukrem wykorzystując do tego erytrol w pudrze :)
Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.
Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.
Mieszanka do wypieku muffinek bez cukru Good Dee's:
- bez dodatku cukru
- niska zawartość węglowodanów netto
- odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
- 100% w pełni naturalne składniki
- bez glutenu, bez zbóż
- łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
- słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
- wzbogacona o błonnik
Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Good Dee's Low Carb Muffin Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych babeczek, bez dodatku cukru, zawiera substancję słodzącą
Masa netto: 238g
Składniki: mąka z mielonych nasion słonecznika, błonnik, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, fosforan jednowapniowy), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Alergeny: może zawierać orzechy.
Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (20g): wartość energetyczna 90kcal/377kJ, tłuszcze 6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 2g (w tym cukry 0g), błonnik 7g, białko 2g, sól 0.29g
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 450kcal/1886kJ, tłuszcze 30g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5g), węglowodany 10g (w tym cukry 0g), błonnik 35g, białko 10g, sól 1.45g
Producent: Wyprodukowano dla Good Dee's
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza; Zmiksuj 3 jajka, 1/3 szklanki roztopionego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego (oraz opcjonalnie 2 łyżki słodzika), a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Napełnij foremki do babeczek niewiele ponad połowę (około 12 muffinów). Piecz przez 18-20 minut. Zostaw do wystygnięcia.