Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Good Dee's Low Carb Chocolate Snack Cake - mieszanka do wypieku czekoladowego keto ciasta z mąki słonecznikowej
Oparta o mąkę słonecznikową mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta odpowiedniego dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Ciasto jest intensywnie kakaowe, niesłychanie satysfakcjonujące, nie tylko zaspokaja ochotę na słodkości osób na diecie keto, ale zbiera też świetne recenzje od dzieci i osób nie-keto! Chocolate Snack Cake i Chocolate Brownie to podobne do siebie mieszanki, ale jednak różne - Brownie jest bardziej wilgotne i maziste, podczas gdy Snack Cake bardziej przypomina biszkopt, jest lżejsze i puszyste, nadaje się dobrze do przekrojenia na pół i przełożenia kremem, można w ten sposób przygotować keto-tort!
Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.
Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.
Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta Good Dee's:
- bez dodatku cukru
- niska zawartość węglowodanów netto
- odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
- 100% w pełni naturalne składniki
- bez glutenu, bez zbóż
- łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
- slodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
- wzbogacona o błonnik
Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!
Porcja 18 g | W 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | ||||
kcal | 45.00 kcal | 250.00 kcal | ||
kJ | 188.41 kJ | 1,046.70 kJ | ||
Tłuszcze, w tym | 3.50 g | 19.44 g | ||
tłuszcze nasycone | 0.00 g | 0.00 g | ||
Węglowodany, w tym | 9.00 g | 50.00 g | ||
cukry | 0.00 g | 0.00 g | ||
poliole | 8.00 g | 44.44 g | ||
Białko | 1.00 g | 5.56 g | ||
Błonnik | 3.00 g | 16.67 g | ||
Sól | 0.24 g | 1.33 g |
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Good Dee's Low Carb Chocolate Snack Cake Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 207g
Składniki: substancja słodząca (erytrytol), zmielone nasiona słonecznika, błonnik pokarmowy, niesłodzone kakao alkalizowane, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu jednowapniowego), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Alergeny: może zawierać orzechy.
Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (18g): wartość energetyczna 45kcal/188kJ, tłuszcze 3.5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 9g (w tym cukry 0g, poliole 8g), błonnik 3g, białko 1g, sól 0.24g
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 250kcal/1047kJ, tłuszcze 19.4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 50g (w tym cukry 0g, poliole 44.4g), błonnik 16.7g, białko 5.6g, sól 1.33g
Producent: Wyprodukowano dla Good Dee's
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; Zmiksuj 3-4 jajka, 1/3 szklanki roztopionego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia (około 8 cali średnicy). Piecz na środkowej półce piekarnika 22-28 minut (przy 3 jajkach) lub 25-33 minuty (przy 4 jajkach). Zostaw do wystygnięcia.