• Obecnie brak na stanie
Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
  • Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Baking Mix 8.7 oz
Kod produktu: b860324001813
Good Dee's

Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie - mieszanka do przygotowania orzechowych keto ciastek bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek z masłem orzechowym odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu, soi i jakichkolwiek sztucznych składników.

59,34 zł netto

62,31 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 246 g; 25.33zł/100g

Główny smak: Smak herbatnik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak masło orzechowe – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek z masłem orzechowym odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Przygotowane z tej mieszanki ciasteczka są idealnie kruche z zewnątrz i lekko wilgotne w środku, mają intensywny smak masła orzechowego.

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku orzechowych ciasteczek Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • slodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Wartości Odżywcze

Porcja 21g

Wartości odżywcze w:
Porcja 21g
100g
Kalorie
60.00
285.71
kJ
251.21
1,196.23
Tłuszcze, w tym
2.50
11.90
tłuszcze nasycone
0.00
0.00
Węglowodany, w tym
7.00
33.33
cukry
1.00
4.76
poliole
4.00
19.05
Białko
5.00
23.81
Błonnik
5.00
23.81
Sól
0.18
0.86

Good Dee's Low Carb Peanut Butter Cookie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciastek o smaku masła orzechowego, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 246g

Składniki: mąka arachidowa, substancja słodząca (erytrytol), błonnik, mąka migdałowa, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu jednowapniowy), sól, substancje słodzące (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: zawiera orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (21g): wartość energetyczna 60kcal/251kJ, tłuszcze 2.5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 7g (w tym cukry 1g, poliole 4g), błonnik 5g, białko 5g, sól 0.18g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 286kcal/1196kJ, tłuszcze 11.9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 33.3g (w tym cukry 4.8g, poliole 19g), błonnik 23.8g, białko 23.8g, sól 0.86g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza; Zmiksuj 1 duże jajko, 1/2 szklanki roztopionego oleju kokosowego lub masła i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Uformuj ciastka (2 łyżki masy na każde ciastko; około 12 ciastek), a następnie wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Użyj dłoni lub widelca w celu nadania płaskiego kształtu. Piecz przez 9-11 minut. Zostaw do wystygnięcia.