• Obecnie brak na stanie
Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
  • Good Dee's Low Carb Sugar(free) Cookie Baking Mix 8 oz
Kod produktu: b862039000297
Good Dee's

Good Dee's Low Carb Cookie - mieszanka do przygotowania keto herbatników bez cukru i glutenu

Data ważności: 24.02.2024Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania klasycznych kruchych herbatników odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu, soi i jakichkolwiek sztucznych składników.

65,59 zł netto

65,59 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 225 g; 29.15zł/100g

Główny smak: Smak cookie dough – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak herbatnik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak migdały – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Oparta o mąkę migdałową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych kruchych herbatników odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Przygotowane z tej mieszanki herbatniki są idealnie kruche jak najlepsze domowe maślane ciasteczka z dodatkiem marcepanowych nut,które zawdzięczają temu, że są wypiekane z mąki migdałowej, a nie pszennej.

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku migdałowych herbatników bez cukru Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Wartości Odżywcze

Porcja 19g

Wartości odżywcze w:
Porcja 19g
100g
Kalorie
70.00
368.42
kJ
293.08
1,542.51
Tłuszcze, w tym
5.00
26.32
tłuszcze nasycone
0.00
0.00
Węglowodany, w tym
6.00
31.58
cukry
0.00
0.00
poliole
4.00
21.05
Białko
2.00
10.53
Błonnik
3.00
15.79
Sól
0.21
1.11

Good Dee's Low Carb Sugar Free Cookie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciastek, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 225g

Składniki: mąka migdałowa, substancja słodząca (erytrytol), błonnik, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: zawiera orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (19g): wartość energetyczna 70kcal/293kJ, tłuszcze 5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 6g (w tym cukry 0g, poliole 4g), błonnik 3g, białko 2g, sól 0.21g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 368kcal/1543kJ, tłuszcze 26.3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 31.6g (w tym cukry 0g, poliole 21g), błonnik 15.8g, białko 10.5g, sól 1.1g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

posób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; Zmiksuj 1 duże jajko, 1/4 szklanki roztopionego oleju kokosowego lub masła i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Uformuj ciastka (2 łyżki masy na każde ciastko; około 12 ciastek), a następnie wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Użyj dłoni lub widelca w celu nadania płaskiego kształtu. Piecz przez 10-12 minut. Zostaw do wystygnięcia.