Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Good Dee's Low Carb Cookie - mieszanka do przygotowania keto herbatników bez cukru i glutenu
Oparta o mąkę migdałową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych kruchych herbatników odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Przygotowane z tej mieszanki herbatniki są idealnie kruche jak najlepsze domowe maślane ciasteczka z dodatkiem marcepanowych nut,które zawdzięczają temu, że są wypiekane z mąki migdałowej, a nie pszennej.
Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.
Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.
Mieszanka do wypieku migdałowych herbatników bez cukru Good Dee's:
- bez dodatku cukru
- niska zawartość węglowodanów netto
- odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
- 100% w pełni naturalne składniki
- bez glutenu, bez zbóż
- łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
- słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
- wzbogacona o błonnik
Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Good Dee's Low Carb Sugar Free Cookie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciastek, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 225g
Składniki: mąka migdałowa, substancja słodząca (erytrytol), błonnik, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Alergeny: zawiera orzechy.
Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (19g): wartość energetyczna 70kcal/293kJ, tłuszcze 5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 6g (w tym cukry 0g, poliole 4g), błonnik 3g, białko 2g, sól 0.21g
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 368kcal/1543kJ, tłuszcze 26.3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 31.6g (w tym cukry 0g, poliole 21g), błonnik 15.8g, białko 10.5g, sól 1.1g
Producent: Wyprodukowano dla Good Dee's
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
posób przygotowania: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; Zmiksuj 1 duże jajko, 1/4 szklanki roztopionego oleju kokosowego lub masła i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Dokładnie wymieszaj. Uformuj ciastka (2 łyżki masy na każde ciastko; około 12 ciastek), a następnie wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Użyj dłoni lub widelca w celu nadania płaskiego kształtu. Piecz przez 10-12 minut. Zostaw do wystygnięcia.