Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Komet budyń bez cukru i bez słodziów, Malina
Jeśli rygurystycznie przestrzegasz diety, trzymasz się wyznaczonych makr, na pewno znasz to uczucie, kiedy czujesz, że po prostu 'musisz' zjeść coś pysznego i słodkiego. Z syropami My Syrup możesz z bez wyrzutów sumienia ulec pokusie a jednocześnie cieszyć się pysznym, słodkim deserem lub omletem apetycznie ociekającym gęstym syropem bez kalorii.
MySyrup to europejska alternatywa dla popularnych syropów zero kalorii. Gęsty, słodki syrop zamknięty w wyciskanej tubie z wygodnym dozownikiem o intensywnie czekoladowym smaku to doskonały dodatek do owsianki, omleta lub masła orzechowego..
MySyrup Chocolate ma naturalny smak i zawierają znikomą ilość 8kcal w 100g - to oznacza, że jedna łyżeczka ma 0,4kcal (czyli mniej niż pół kalorii!)
Wygodna, stawiana na nakrętce wyciskana tuba gwarantuje wygodę stosowania - ściśnij lekko aby wydobyć dokładnie taką ilość, na jaką masz ochotę.
MyProtein MySyrup Chocolate Flavor ZERO sugar syrup - Niskokaloryczny syrop bez cukru o smaku czekoladowym
Objętość: 400ml
Skład: woda, substancje zagęszczające: karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, naturalny aromat (zawiera kofeinę), barwnik spożywczy E150d, kakao, sól, regulator kwasowości kwas mlekowy, substancja słodząca sukraloza, substancje konserwujące sorbinian potasu i benzoesan sodu.
Produkt bez cukru, odpowiedni dla diabetyków po uprzedniej konsultacji z lekarzem prowadzącym.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Wartości odżywcze 1 porcji (5g, 80 porcji w opakowaniu): 1,6kJ/0,4kcal, 0g tłuszczu, 0g węglowodanów (w tym 0g cukru), 0g białka, 0,1g błonnika, 0,03g soli.
Wartości odżywcze na 100g: 33kJ/8kcal, 0g tłuszczu, 0,5g węglowodanów (w tym 0,4g cukru), 0g białka, 1,3g błonnika, 0,55g soli.
Producent: Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla MYPROTEIN THE Hut Group, Northwich, United Kingdom
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Komet budyń bez cukru i bez słodzików o smaku malinowym
Masa netto: 40g (opakowanie wystarcza do przygotowania 3 sugerowanych porcji, każda o masie 190g)
Składniki: skrobia, aromat, sól kuchenna, barwnik: kwas karminowy.
Alergeny: możliwa obecność pszenicy, orzechów laskowych, mleka i jaj
Wartości odżywcze 1 gotowej porcji (177g)*: wartość energetyczna 670kJ / 160kcal, tłuszcze 6,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1g), węglowodany 19,3g (w tym cukry 8,3g), białko 5,6g, sól 0,27g
Wartości odżywcze w 100g gotowego deseru*: wartość energetyczna 378kJ / 90,3kcal, tłuszcze 3,6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3g), węglowodany 10,9g (w tym cukry 4,7g), białko 3,2g, sól 0,15g
Wartości odżywcze 1 gotowej porcji (190g)**: wartość energetyczna 898kJ / 214kcal, tłuszcze 6,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1g), węglowodany 32,7g (w tym cukry 21,6g), białko 5,6g, sól 0,27g
Wartości odżywcze w 100g gotowego deseru**: wartość energetyczna 473kJ / 113kcal, tłuszcze 3,4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2g), węglowodany 17,2g (w tym cukry 11,4g), białko 3,0g, sól 0,14g
* Podane wartości dotyczą budyniu przygotowanego ze słodzikiem, bez cukru
** Podane wartości dotyczą budyniu przygotowanego z 40g cukru
Producent: wyprodukowano w Niemczech przez Gerolf Pöhle & Co. GmbH 02692 Großpostwitz/Sachsen
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Instrukcja: Zamieszaj 0,5l mleka 3,5% tłuszczu, 5 łyżek proszku budyniowego i 2 łyżki cukru lub słodzik. Zagotuj mleko i wsyp resztę proszku i cukier lub słodzik. Zmniejsz ogień i mieszaj aby nie powstały grudki. Rozlej budyń do miseczek. Zostaw na godzinę do ostygnięcia.