• Obecnie brak na stanie
Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
  • Keto & Co Cake Mix, Banana & Caramel keto cake mix
Kod produktu: a2857227007615
Keto & Co

Keto & Co Banana & Caramel Muffin - mix do niskowęglowodanowych babeczek bez cukru

Data ważności: 02.08.2024Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny Wondrose, dzięki czemu zawiera źródło naturalnego błonnika.

65,87 zł netto

69,16 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 251 g; 27.55zł/100g

Główny smak: Smak banan – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak karmel – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto & Co, Banana & Caramel Muffin Keto Baking Mix to mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona Wondrose, autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny, dzięki czemu nie tylko jest niskokaloryczna i charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym IG, ale także stanowi bogate źródło naturalnego błonnika.

Słodkie, aromatyczne bananowo-karmelowe keto-muffinki przygotowane z mieszanki Keto & Co. mają tylko 1,8g węglowodanów netto w porcji i aż 13g błonnika, z mieszanki przygotujesz 9 apetycznych, sycących - proste do przygotowania, o cudownym smaku i wilgotnej konsystencji, w których się zakochasz.

Ponieważ przygotowanie mufinek jest banalnie proste i szybkie, sugerujemy szykowanie porcji co rano na śniadanie - bo świeżo upieczony mufin to gwarantowany dobry początek dnia!

Najważniejsze informacje o mieszance mufinkowej Keto & Co, Muffin Keto Baking Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylk 1,8g węgli w porcji
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 28g

Wartości odżywcze w:
Porcja 28g
100g
Kalorie
35.00
125.00
kJ
146.44
523.00
Tłuszcze, w tym
1.00
3.57
tłuszcze nasycone
0.50
1.79
Węglowodany, w tym
11.00
39.29
cukry
1.00
3.57
erytrol
10.00
35.71
Błonnik
13.00
46.43
Białko
1.00
3.57
Sól
0.26
0.93

Keto & Co Muffin Mix Banana Caramel - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta o smaku bananowo-karmelowym, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 251g (do przygotowania 9 muffinek)

Składniki: mieszanka słodząca Wondrose {substancja słodząca (erytrytol), rozpuszczalny błonnik kukurydziany, substancje słodzące (inulina, owoc mnicha), naturalne aromaty}, mąka kokosowa, naturalne aromaty, substancje spulchniające {proszek do pieczenia, soda oczyszczona}, sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa).

Wartości odżywcze w 1 porcji (28g suchego produktu, 9 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 35kcal/146kJ, tłuszcze 1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5g), węglowodany 11g (w tym cukry 1g, erytrytol 10g), błonnik 13g, białko 1g, sól 0.26g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 125kcal/523kJ, tłuszcze 3.6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.8g), węglowodany 39.3g (w tym cukry 3.6g, erytrytol 35.7g), błonnik 46.4g, białko 3.6g, sól 0.93g

Producent: Wyprodukowano dla Keto and Co. Food & Beverages, Belmont, MA630, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie

Przygotowanie:

/Składniki na 9 muffinek/

Przygotuj dodatkowo: 4 duże jajka, 85g miękkiego masła albo oleju kokosowego, 1/2ł octu

1. Rozgrzej piekarnik do 165°C, natłuść lekko foremki np. sprayem do smażenia

2. Zmiksuj masło z jajkami i zawartością opakowania na jednolitą masę, odstaw na pół minuty i dodaj ocet, od razu nałóż ciasto równymi porcjami do foremek

3. Piecz 15-20 minut, aż powierzchnia mufinek nabierze jasno brązowego koloru

4. Wystudź całkowicie (!) przed wyjęciem z formy i pokrojeniem, ciasto wyjęte na ciepło rozpadnie się na kawałki