• Promocja
  • -9,81%
  • Obecnie brak na stanie
Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
  • Lo-Dough ultra low carb bred & pastry alternative 39kcal
Kod produktu: 5060719370004
Lo-Dough

Lo-Dough - ultra lekkie keto tortille niskowęglowodanowe 39kcal

Obecnie brak na stanie

Lo-Dough to innowacyjny substytut pieczywa, tortilli, ciast - ultra cienkie płaty ciasta mają tylko 39kcal, zawierają wyłącznie białko i błonnik, sprawdzają się w roli spodu do pizzy, spodu do ciasta czy jako wrap, można je też upiec aby uzyskać chrupiące niskowęglowodanowe tortille.

27,83 zł

25,10 zł netto

25,10 PLN brutto Zniżka 9,81%
Ilość produktów:

Masa netto 56 g; 44.82zł/100g

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki to PLN

  

Lo-Dough to coś nowego. To nie wrap, nie tortilla i nie kawałek chleba - ale może zastąpić każde z nich na diecie keto, niskowęglowodanowej czy niskokalorycznej. 

To zupełnie nowy sposób na to, żeby cieszyć się tradycyjnymi potrawami, takimi jak pizza, quiche czy nawet ciasto,w wersji mającej o 90% mniej węglowodanów. To także sposób na to, żeby zjeść pizzę < 300kcal. Całą pizzę!

Stosując Lo-Dough zamiast tradycyjnych spodów do ciasta czy pizzy możesz 'ściąć' nawet kilkaset kalorii i węglowodanów, i wciąż cieszyć się smakiem. To całkiem proste - jeden spód Lo-Dough ma tylko 39kcal, dostarcza zaledwie 2g węglowodanów i aż 9g błonnika!

Tu nie ma żadnej magii - to po prostu dobrze dobrane składniki najwyższej jakości. Bez barwników, konserwantów czy aromatów, cieniutkie spody Lo-Dough, które po upieczeniu zmieniają się w kruche ciasto, powstają z białek jaj, bezglutenowgo błonnika i mielonego psyllium.

To kiedy zjesz pizzę? :)

Wartości Odżywcze

Porcja 28g

Wartości odżywcze w:
Porcja 28g
100g
Kalorie
38.92
139.00
kJ
162.96
582.00
Tłuszcze, w tym
0.14
0.50
tłuszcze nasycone
0.00
0.00
Węglowodany, w tym
2.21
7.90
cukry
0.00
0.00
Błonnik
9.30
33.20
Białko
2.58
9.20
Sól
0.56
2.00

Lo-Dough low calorie bread & pastry alternative - niskokaloryczny substytut pieczywa i ciasta

Masa netto 56g (2 x 28g)

Składniki: Woda, bezglutenowy błonnik pszenny, białko jaja od kur z wolnego wybiegu, stabilizator (E464), mąka konjac, mielone psyllium, sól.

Alergeny: może zawierać sezam, gorczycę i pszenicę (gluten)

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 139kcal / 582kJ, tłuszcze 0,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 7,9g (w tym cukry 0g), błonnik 33,2g, białko 9,2g, sól 2g

Wartości odżywcze w 1 tortilli: wartość energetyczna 39kcal / 163kJ, tłuszcze 0,1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 2,2g (w tym cukry 0g), błonnik 9,3g, białko 2,6g, sól 0,5g

Producent: Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla Lo-Dough Limited.

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem, po otwarciu chronić przed wysuszeniem. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni. Wskazówka: po zużycie jednego placka aby zachować świeżość i miękkość drugiego złóż go na pół okrywając pergaminem umieszczonym wewnątrz opakowania i wsuń na dno torebki, a następnie zwiń ją w rulon i tak zabezpieczony placek przechowuj w lodówce.