• Obecnie brak na stanie
Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
  • Flatout bread Light Original wraps made of 100% Stone Ground Whole Wheat
Kod produktu: 688339922936
Flatout bread

Flatout Original 60kcal - pełnoziarniste wrapsy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe 28% błonnika

Obecnie brak na stanie

Flatout bread wrapy pełnoziarniste: 7g węglowodanów, 6g białka, 12g błonnika i tylko 60kcal

Zdrowe wrapy o obniżonej zawartości węglowodanów i wysokiej zawartości białka wypiekane z pełnoziarnistej pszenicy mielonej tradycyjną metodą.

Pyszne, aromatyczne wrapsy doskonale komponują się z dowolnym nadzieniem i możesz sobie na nie pozwolić nawet na diecie!

26,85 zł netto

26,85 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 334 g; 8.04zł/100g

Główny smak: Smak owies – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

Kupując ten produkt dostaniesz 5 pkt lojalnościowe. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 5 pkt lojalnościowe. Więcej informacji


Flatout Original to wyskobłonnikowe, bogate w białko i niskowęglowodanowe, mięciutkie niskokaloryczne wrapy przeznaczone dla sportowców i osób odchudzających się wrapy o obniżonej zawartości węglowodanów i wysokiej zawartości białka i błonnika.

Dzięki swojej unikalnej formule mają bardzo niską zawartość węglowodanów i wysoką zawartość białka i błonnika a przy tym mają jedynie 60kcal w jednym wrapie wielkości talerza obiadowego - ponad 3 razy mniej kcal niż tradycyjne wrapsy!

Pyszne, delikatne, gotowe do złożenia wrapy z łatwością wypełnisz surówką z kawałkami soczystego mięsa błyskawicznie przygotowując sobie zdrowy i pełnowartościowy posiłek.

Zamknięcie typu zip zapewnia, że wrapy na długo zachowają świeżość i aromat.

Porcja 42 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 60.00  kcal 142.86  kcal
kJ 251.40  kJ 598.57  kJ
Tłuszcze, w tym 1.00  g 2.38  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 7.00  g 16.67  g
cukry 0.00  g 0.00  g
Błonnik 12.00  g 28.57  g
Białko 6.00  g 14.29  g
Sól 0.50  g 1.19  g

Flatout Bread Original wraps made - wysokobłonnikowe wrapy z pełnoziarnistej mąki pszennej

Masa netto: 334g (8 wrapów)

Składniki: woda, modyfikowana skrobia pszenna, pełnoziarnista mąka pszenna, gluten pszenny, błonnik owsiany, izolat białka pszenicznego, substancja słodząca erytrol, olej sojowy, sorbinian potau i propionian sodu (substancje konserwujące), kwas fumarowy, drożdże, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, regulator kwasowości pirofosforan sodu, barwnik karmel, stabilizator mono- i di- glicerydy kwasów tłuszczowych, sól, pirofosforan kwasu wapniowego, substancja zagęszczająca guma celulozowa, substancja zagęszczająca guma guar, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, fosforan monowapniowy, mąka sojowa.

Alergeny: produkt zawiera pszenicę, mleko i soję.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 142,8kcal/598,5kJ, tłuszcze 2,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 16,6g (w tym cukry 0,0g), błonnik 28,5g, białko 14,2g, sól 1,1g

Wartości odżywcze 1 wrapa (8 sztuk w opakowaniu): wartość energetyczna 60,0kcal/251,4kJ, tłuszcze 1,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 7,0g (w tym cukry 0,0g), błonnik 12,0g, białko 6,0g, sól 0,5g

Producent: Flatout, Inc., 1422 Woodland Dr., Saline, MI 48176, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia -Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. W zamrażalniku fabrycznie zamknięte opakowanie można przechowywać przez okres do 4 miesięcy, po rozmrożeniu spożyć w ciągu 2 tygodni. Przed otwarciem produktu nie jest konieczne trzymanie go w lodówce, jednak ma to znaczący wpływ na przedłużenie trwałości i świeżości produktu i jest rekomendowaną formą przechowywania.