• Obecnie brak na stanie
Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
  • Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix
Kod produktu: a2857227007400
Keto & Co

Keto & Co Fudge Brownies - mix do niskowęglowodanowego czekoladowego brownie bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, wilgotnego, czekoladowego ciacha brownie. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

61,83 zł netto

64,92 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 290 g; 22.39zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak czekolada mleczna – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kakao – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Dzień dobry ciasteczko, czyż to nie cudowne być na keto i zajadać czekoladowe ciacho?!

Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix to mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, wilgotnego, czekoladowego ciacha brownie. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików.

Słodkie, intensywnie czekoladowe, wilgotne, satysfakcjonujące, sycące brownie przygotowane z mieszanki Keto & Co. ma tylko 1,1g węglowodanow netto w porcji, z mieszanki przygotujesz 16 kawałków ciasta 5cm x 5cm - proste do przygotowania, o cudownym czekoladowym smaku, w którym się zakochasz.

Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto & Co, Fudge Brownies Keto Baking Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylk 1,1g węgli w porcji
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 18g

Wartości odżywcze w:
Porcja 18g
100g
Kalorie
25.00
138.89
kJ
104.00
577.78
Tłuszcze, w tym
1.00
5.56
tłuszcze nasycone
0.50
2.78
Węglowodany, w tym
7.00
38.89
cukry
1.00
5.56
erytrol
6.00
33.33
Błonnik
8.00
44.44
Białko
1.00
5.56
Sól
0.06
0.35

Keto & Co Fudge Brownies Keto Baking Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego typu brownie, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 290g

Składniki: substancja słodząca (erytrytol), rozpuszczalny błonnik kukurydziany, substancje słodzące (inulina, owoce mnicha), naturalne aromaty, mąka kokosowa, kakao, sól, naturalne aromaty.

Alergeny: może zawierać mleko, gluten, jaja, soję, orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji (18g suchego produktu): wartość energetyczna 25kcal/105kJ, tłuszcze 1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5g), węglowodany 7g (w tym cukry 1g, erytrol 6g), błonnik 8g, białko 1g, sól 0.06g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 139kcal/582kJ, tłuszcze 5.6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.8g), węglowodany 38.9g (w tym cukry 5.6g, erytrol 33.3g), błonnik 44.4g, białko 5.6g, sól 0.33g

Producent: Wyprodukowano dla Keto and Co. Food & Beverages, Belmont, MA630, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 3 duże jajka, 170g miękkiego masła

1. Rozgrzej piekarnik do 165°C, natłuść lekko formę o boku 20cm

2. Zmieszaj wszystkie składniki w misce na gładką, jednolitą masę, ciasto rozłóż rownomiernie w formie wygładzając powierzchnię

3. Piecz 30-35 minut aż brzegi z wierzchu będą suche i utworzą skorupkę

4. Wystudź całkowicie (!) przed pokrojeniem