Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies - mix do czekoladowego ciasta keto brownie z polewą ganache
Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies to mieszanka do genialnego keto brownie. Z polewą czekoladową ganache w pakiecie. 2g węglowodanów netto w kawałku. Tak, tylko 2g!
To ne jakieśtam brownie. To genialne, wilgotne, ultramocnoczekoladowe brownie, które poradzi sobie z każdym czekoladoholikiem na czekogłodzie. Jeśli szczodrość to Twoje drugie imię, możesz podzielić się ciachem z innymi, także tymi nie-keto - spokojnie, nawet się nie zorientują, że tu nie ma cukru :)
Ta mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, wilgotnego, czekoladowego ciacha brownie. Nie zawiera cukru ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Słodkie, intensywnie czekoladowe, wilgotne, satysfakcjonujące, sycące brownie przygotowane z mieszanki Keto Bakes ma tylko 2g węglowodanów netto w porcji, z mieszanki przygotujesz 16 kawałków ciasta 5cm x 5cm - proste do przygotowania, o cudownym czekoladowym smaku, w którym się zakochasz.
Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto Bakes Fudgy Brownies Baking Mix:
- niskowęglowodanowe - tylko 2g węgli w porcji
- odpowiednie dla diety ketogenicznej
- bez cukru
- źródło błonnika
- bez glutenu
- bez GMO
- bez nabiału, mleka, laktozy (w przepisie widnieją jajka, ale można je zastąpić przygotowując wersję wegańską)
- bez sztucznych słodzików
- bez wypełniaczy
- bez sztucznych aromatów
- bez soi
- łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka, olej kokosowy i masło
- odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Keto Bakes Frosted Fudgy Brownie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego typu brownie, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 336g
Składniki: substancja słodząca ksylitol bez GMO, blanszowane migdały, substancja słodząca erytrol bez GMO, organiczne kakao, masa brownie (substancja słodząca ksylitol bez GMO, substancja słodząca erytrol bez GMO, substancja słodząca glikozydy stewiolowe, organiczne kakao), organiczne siemię lniane, organiczna mąka kokosowa, proszek do pieczenia (bez aluminium), różowa sól mineralna, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, substancja słodząca glikozydy stewiolowe.
Alergeny: zawiera migdały.
Mieszanki Keto Bakes są przygotowywane i pakowane w dedykowanym bezglutenowym zakładzie, w którym nie są przetwarzane produkty inne niż Keto Bakes.
Z uwagi na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.
Wartości odżywcze w 1 porcji (24g suchego produktu): wartość energetyczna 70,0kcal/293,0kJ, tłuszcze 4,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 14,0g (w tym cukry 0,0g , poliole 12,0g), białko 2,0g, błonnik 3,0g, sól 0,3g
Wartości odżywcze w 100g suchej mieszanki: wartość energetyczna 291,6kcal/1221,1kJ, tłuszcze 16,6g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 58,3g (w tym cukry 0,0g , poliole 50,0g), białko 8,3g, błonnik 12,5g, sól 1,3g
Producent: Wyprodukowano przez Mission Freedom LLC, Columbia TN 38401, USA
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu
Najlepiej spożyć przed końcem: data na opakowaniu obok kodu kreskowego
Przygotowanie:
Przygotuj dodatkowo: 6 łyżek miękkiego masła, 3 duże jajka w temperaturze pokojowej, 3 łyżki oleju kokosowego (rafinowanego = bezzapachwego)
1. Rozgrzej piekarnik do 175°C
2. Wyłóż dno blachy 20cm x 20cm papierem pieczenia, boki natłuść masłem
3. Wsyp mieszankę brownie do miski, dodaj mokre składniki, pamiętaj, aby użyć oleju kokosowego NIE-extra-virgin dla najlepszego smaku
4. Używając miksera elektrycznego, zacznij powoli mieszać, następnie zwiększaj prędkość, ubijając równomiernie, aż do całkowitego połączenia składników, zdrapując resztki masy z boków miski. Ciasto będzie gęste!
5. Wyłożyć na przygotowaną blachę wyłożoną pergaminem i wygładzić z wierzchu
6. Piecz przez 19-20 minut lub aż środek przy potrząśnięciu blachą przestanie się trząść. Nie piecz za długo - ciasto jeszcze stwardnieje po ostudzeniu, lepiej piec za krótko, niż za długo!
7. Podczas chłodzenia ciasta wymieszaj masę polewy (ganache) z 4 łyżkami roztopionego masła
8. Schłodzić ciasto do temperatury pokojowej (nie w lodówce), posmarować ganache.
9. Wstaw do lodówki na 1 godzinę, aby wydobyć słodycz, ale podawaj w temperaturze pokojowej!