• Obecnie brak na stanie
Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
Kod produktu: 860002676937
Livlo Foods

Livlo Keto Brownies Baking Mix - mieszanka na bezglutenowe keto brownie z mąki słonecznikowej

Obecnie brak na stanie

Wyjątkowa mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego typu brownie - bez glutenu i oczywiście bez dodatku cukru, a zamiast mąki migdałowej lub kokosowej używanej najczęściej w keto wypiekach zawiera mąką słonecznikową. Ten keto mix do przygotowania bardzo czekoladowego brownie zawiera dużo błonnika, nie zawiera ani grama cukru, glutenu, zbóż, orzechów, IMO i soi. 

49,52 zł netto

52,00 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 256 g; 20.31zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Zatop zęby w cieplutkie, wilgotne multi czekoladowe brownie i rozkoszuj się tą niewinnie słodką chwilą! Pyszne, szybkie, łatwe. Dzięki mieszance Livlo Keto Brownies Baking Mix zaledwie kilka minut dzieli cię od posmakowania przepysznego brownie, które nie zniweczy Twoich celów dietetycznych. Niezależnie od tego, czy jesteś na diecie niskowęglowodanowej, ketogenicznej, cukrzycowej czy paleo, ta mieszanka brownie jest idealną przekąską, która zaspokoi Twoje pragnienie czekolady. Bez cukru, bez glutenu i bez winy! Zaledwie 1g węglowodanów netto na porcję i zero dodatku cukru.

Bazę tej mieszanki brownie stanowi mąka słonecznikowa - to innowacyjny składnik, gdyż większość ketogenicznych miksów do ciast bazuje do mące migdałowej lub kokosowej. Mąka słonecznikowa zawiera cenne minerały i ma wyjątkowo niską zawartość węglowodanów, zawiera tylko znikomą ilość naturalnie występujących cukrów, ma wyjątkowo wysoką zawartość białka i błonnika oraz zawiera znaczne ilości magnezu, cynku, selenu, manganu, miedzi i żelaza

Czekoladowe brownie od Livlo są pełne zdrowego błonnika i składników najwyższej jakości. Nie ma w nich ani grama cukru, glutenu, zbóż, orzechów, IMO i soi. Możesz dodać jakieś atrakcje do swojego ciasta w postaci kropelek czekoladowych, orzechów lub masła orzechowego! Co tylko wymyślisz, będzie dobrym pomysłem! A na wierzchu może położysz keto lody...? :)

Trzymanie się niskowęglowodanowego stylu życia może być uciążliwe, gdy czujesz potrzebę by zjeść coś słodkiego. Kończy się to na 2 sposoby: albo pożerasz coś pysznego ale niezgodnego z twoją dietą, albo zadowalasz się bezsmakowymi, niskowęglowodanowymi przekąskami, które nie zapewniają satysfakcji, której pragniesz.

Livlo Keto Brownie Baking Mix to mieszanka:

  • BEZ glutenu,
  • BEZ soi,
  • BEZ pszenicy,
  • BEZ orzeszków ziemnych,
  • BEZ dodatku cukrów,
  • BEZ konserwantów,
  • o niskiej zawartości węglowodanów
  • odpowiednia dla diabetyków i osób na diecie ketogenicznej
  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpowiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi słodzikami
  • wzbogacona o błonnik

Ciesz się tym mega czekoladowym smakiem bez żadnych wyrzutów!

Wartości Odżywcze

Porcja 21g

Wartości odżywcze w:
Porcja 21g
100g
Kalorie
50.00
238.10
kJ
209.20
996.19
Tłuszcze, w tym
3.50
16.67
tłuszcze nasycone
0.50
2.38
Węglowodany, w tym
10.00
47.62
cukry
0.00
0.00
erytrol
5.00
23.81
Błonnik
5.00
23.81
Białko
2.00
9.52
Sól
0.15
0.71

Livlo Keto Brownies Baking Mix - mieszanka do przygotowania czekoladowych ciastek typu brownie, bez dodatku cukru, z substancjami słodzącymi

Masa netto: 256g

Składniki: mieszanka słodząca (substancja słodząca erytrol, alluloza, monk fruit), mąka z pestek słonecznika, rozpuszczalny błonnik (bez IMO), kakao, drobna sól morska.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 238,0kcal/996,1kJ, tłuszcze 16,6g (w tym tłuszcze nasycone 2,3g), węglowodany 47,6g (w tym cukry 0,0g , erytrol 23,8g), błonnik 23,8g, białko 9,5g, sól 0,7g

Wartości odżywcze w 27g (porcja do przygotowania 1 kawałka ciasta, 12 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 50,0kcal/209,2kJ, tłuszcze 3,5g (w tym tłuszcze nasycone 0,5g), węglowodany 10,0g (w tym cukry 0,0g , erytrol 5,0g), błonnik 5,0g, białko 2,0g, sól 0,1g

Producent:  Wyprodukowano w USA przez Livo Foods, Jackon, Wyooming 83001

Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

  1. Przygotuj dodatkowo 55g roztopionego masła i 2 roztrzepane jajka
  2. Rozgrzej piekarnik do 175C, natłuść lekko boki i dno formy do pieczenia o średnicy 20cm
  3. Zmieszaj masło, jaja i zawartość opakowania silikonową packą, dokładnie, ale nie przemieszaj - wystarczy około 50 ruchów ręką
  4. Piecz 25 minut - aż brzegi będą dobrze upieczone i można w nie puknąć, a patyczek włożony w środek ciasta jest czysty po wyjęciu
  5. Koniecznie odczekaj z krojeniem aż ciasto CAŁKOWICIE ostygnie